Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Καστέλι Κισάμου ο πρωθυπουργός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Καστέλι Κισάμου ο πρωθυπουργός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Καστέλι Κισάμου βρίσκεται ο πρωθυπουργός προκειμένου να παρκολουθήσει μαζί με την οικογένειά του την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρών στις εκδηλώσεις για την επέτειο του «Όχι» ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στα Χανιά προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στη δοξολογία στον Ναό της Ευαγγελίστριας, θα καταθέσει στεφάνι κατά την επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα συνοδεύεται από την σύζυγό του, Μαρέβα, η οποία εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στα Χανιά. Ο πρωθυπουργός δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του επισκέπτοντας συχνά τον τόπο όπου γεννήθηκε τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του. Πέρυσι, στις 28 Οκτωβρίου, ο κ. Μητσοτάκης είχε παρακολουθήσει την παρέλαση στις Βρύσες Αποκορώνου. 

Ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Κίνα ο πρωθυπουργός

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κίνα, εκεί όπου με τα στελέχη του θα επιδιώξει να βρεθεί με Κινέζους επενδυτές που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την τύχη τους στη χώρα μας. Μαζί του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έχει την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τον υφυπουργό για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστα Φραγκογιάννης και τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Λούλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments