Ελλάδα

Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι

Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι
Ο επιχειρηματίας γνωστής αλυσίδας καφέ νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο 49χρονος Δ.Μ. είναι ο άνδρας που το μεσημέρι της Τρίτης πυροβολήθηκε εν ψυχρώ στο Χαϊδάρι. Πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων.  Οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση συγκλίνουν στο γεγονός πως οι άγνωστοι που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά τον 49χρονο εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου.

Ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του θυμάτος καθώς θα αναζητηθούν οι τελευταίες κλήσεις από και προς τον αριθμό του Δ.Μ. σε βάθος χρόνου, ενώ θα κληθούν τις επόμενες ώρες να καταθέσουν άτομα του οικογενειακού και επαγγελματικού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είχε πέσει και στο περελθόν θύμα βομβιστικής επίθεσης στο μαγαζί που έχει και που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών.

Συγκεκριμένα στις 14 Μαϊου του 2016 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στην επιχείρηση του 49χρονου με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές.  Παράλληλα η αστυνομία εξετάζει και τις φιλικές σχέσεις που φέρεται να είχε ο επιχειρηματίας με απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, που είχε δολοφονηθεί έξω από ταβέρνα στην Κάντζα.

Το θύμα είχε εμπλακεί και στην Παναχαϊκή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2015, ο Δ. Μ. ενεπλάκη και στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάτρας την Παναχαϊκή. Τότε τα τοπικά μέσα ανέφεραν σχετικά ότι: «Ο επιχειρηματίας με την αλυσίδα καταστημάτων εστίασης που πρόκειται να μπει στην ομάδα της Παναχαϊκής είναι ο Δ. Μ.

Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας gima caffe hellas που έχει μπει δυναμικά στον χώρο της εστίασης, κυρίως στην περιοχή της Αττικής”. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα ο επιχειρηματίας είχε συνδράμει αρχικά με το ποσό των 300.000 ευρώ. Εκτός από το ποδόσφαιρο ο επιχειρηματίας πραγματοποιούσε χορηγίες σε αγώνες πυγμαχίας ανδρών και γυναικών αλλά και αγώνων Kick boxing ενώ ενδιαφερόταν, ως χορηγός, και για αγώνες αυτοκινήτων.

Να υπενθυμίζουμε ότι δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν τον επιχειρηματία , ο οποίος βρισκόταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του (τύπου SUV μάρκας BMW και χρώματος γκρι) σε φανάρι στη συμβολή Σατωβριάνδου – Αθηνών στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν περίπου τριάντα φορές με καλάσνικοφ και όπλο των 9 χιλιοστών.Το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments