Διεθνή

ΗΠΑ: Σκάνδαλο στη Φλόριντα – 37χρονη αποπλανούσε τον 16χρονο γιο του συντρόφου της

ΗΠΑ: Σκάνδαλο στη Φλόριντα – 37χρονη αποπλανούσε τον 16χρονο γιο του συντρόφου της
ΗΠΑ: Μια 37χρονη, μητέρα ενός παιδιού, κατηγορείται πως αποπλανούσε σεξουαλικά κατ' επανάληψη τον 16χρονο γιο του συντρόφου της.

ΗΠΑ: Σάλος έχει ξεσπάσει στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με 37χρονη γυναίκα – η οποία μάλιστα βραβεύτηκε πρόσφατα ως “Εθελόντρια του μήνα” – κατηγορείται πως αποπλάνησε τον 16χρονο γιο του συντρόφου της, με τον οποίο όπως αναφέρεται διατηρούσε σεξουαλική σχέση μαζί του τους τελευταίους 15 μήνες. Η 37χρονη μέχρι να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο αποτελούσε παράδειγμα για την περιοχή της, καθώς πρωτοστατούσε στο να συγκεντρώνονται χρήματα για την κακοποίηση παιδιών.

Η Βάλερι Εσπόζιτο κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε παιδί υπό την επιμέλειά της και για έκφυλη προσέγγιση παιδιού μέσω υπολογιστή. Κρατείται με εγγύηση 325.000 δολαρίων. Η Εσπόζιτο που είναι η μητέρα 12χρονου αγοριού φέρεται να προσέλκυσε ερωτικά τον 16χρονο γιο του συντρόφου της όταν εκείνος δεν ήταν κοντά του. Παράλληλα του έστελνε σεξουαλικά βίντεο αλλά και γραπτά μηνύματα. Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στην DailyMailTV, εξέφρασε την άποψη ότι η πρώην αγαπημένη του έχει εθισμό από το σεξ.

Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι τον Ιούλιο του 2018 που έγινε 16 πέρασε από την κουζίνα ένα απόγευμα που εκείνη έπλενε τα πιάτα. Τότε εκείνη έτριψε τα οπίσθιά της στα γεννητικά του όργανα και του είπε να μην το πει στον μπαμπά του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, την άφησε να συνεχίσει να τρίβεται. Τελικά του κατέβασε το παντελόνι και του προσέφερε στοματικό σεξ. Τον ρώτησε αν ήθελε να της κάνει στοματικό σεξ αλλά εκείνος αρνήθηκε. Λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της και χωρίς περιστροφές τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. “Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτά αν θέλω να κάνουμε σεξ, εννοείται” είπε στις Αρχές.

Ο πατέρας του αγοριού την κατήγγειλε στην αστυνομία στις 7 Οκτωβρίου όταν ο γιος του πυροβολήθηκε στο χέρι παίζοντας με τους φίλους του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ψάχνοντας το κινητό του ο άνδρες εντόπισε τα βίντεο και τα μηνύματα από την Εσπόζιτο.

Τότε έστησαν μία τηλεφωνική συνομιλία με την Εσπόζιτο και ενώ εκείνη αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με τον ανήλικο γιο του συντρόφου της του είπε “είναι μια κατάσταση που έχει τελειώσει. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments