Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία του πρωθυπουργού στην 4η Ευρω – Αραβική Σύνοδο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία του πρωθυπουργού στην 4η Ευρω – Αραβική Σύνοδο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην 4η Ευρω - Αραβική Σύνοδο που πραγματοποιείται στην χώρα μας αναμένεται να παραστεί το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεμάτη η σημερινή ημέρα για τον πρωθυπουργό, καθώς εκτός της 4ης Ευρω – Αραβικής Συνόδου, στην οποία και θα παραστεί, θα έχει τέσσερις κατά σειρά συναντήσεις με πρωθυπουργούς χωρών. Η σύνοδος πραγματοποιείται στη χώρα μας, με την σημερινή εκδήλωση να διεξάγεται στο Μέγαλο Μουσικής. Εκεί το μεσημέρι αναμένεται να βρεθούν πλήθος ηγετών τόσο της Ευρώπης όσο και της Μέσης Ανατολής, με τον πρωθυπουργό να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και κατ’ ιδίαν με κάποιους εξ αυτών.

η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 12 το μεσημέρι, με τον πρωθυπουργό να πραγματοποιεί ομιλία – κάλεσμα στην σύνοδο τονίζοντας τόσο την σημαντικότητα της συνεργασίας των δύο πλευρών όσο και την διατήρηση των καλών σχέσεων που υπάρχουν. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλευόμενος της συνόδου αναμένεται να υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου (στις 10:00) τον πρωθυπουργό της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς.

Ακολούθως, μετά την ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής θα υπάρξει ένας κύκλος συναντήσεων με τους ηγέτες της Αλβανίας, Έντι Ράμα, της Σερβίας, Άνα Μπίρναμπιτς και τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ Γκέιτ.

Η μετάβαση του πρωθυπουργού στην καθημερινότητα έρχεται απότομα, καθώς χθες βρέθηκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην Κίσσαμο Χανίων παρακολουθώντας από κοντά την μαθητική παρέλαση για την Επέτειο του «Όχι» έχοντας παράλληλα τον χρόνο να βρεθεί με δικούς του ανθρώπους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments