Ελλάδα

Πρωτοφανής απόφαση του Δήμου Πεντέλης

Πρωτοφανής απόφαση του Δήμου Πεντέλης
Ο Δήμος Πεντέλης προχώρησε σε μια απόφαση, η οποία αναμένεται να συζητηθεί.

Μόλις στις αρχές του μήνα η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, είχε βρεθεί στο προσκήνιο λόγω των δηλώσεων της για τη στέγαση μεταναστών και προσφύγων σε πτέρυγα του «Αμαλία Φλέμινγκ». Τότε, όπως η ίδια είχε αναφέρει «το κτήριο αυτό είναι μέσα στον κεντρικό ιστό της Πεντέλης, είναι 150μ. από σχολεία», προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να ενημερωνόμαστε τελευταίοι». «Οι φήμες λένε ότι θα είναι 200-300 άτομα ανήλικοι. Είναι παιδιά που θα ενηλικιωθούν. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ενσωμάτωση» είχε συμπληρώσει η κυρία Κεχαγιά.

«Είναι εντελώς μέσα στην πόλη. Είναι σαν να τους φέρνουν σε μια πλατεία. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσεις 300 παιδιά που η κοινωνία δεν μπορεί να εντάξει» είχε προσθέσει η δήμαρχος Πεντέλης, η οποία μάλιστα είχε εκφράσει την απορία της για το αν στο κτήριο πληρούνται θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Ωστόσο, το όνομα της Δήμητρας Κεχαγιά επανήλθε στο προσκήνιο για μια ανήκουστη απόφαση που έλαβε όσον αφορά τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Πεντέλης. Πιο συγκεκριμένα, η νέα δήμαρχος Πεντέλης μέσω του υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Κύριου Αποστολάκου, ανακοίνωσε προς τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου ότι δεν επιτρέπεται πλέον να αγωνίζονται στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Αθλητές που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι πραγματικά ανήκουστη, καθώς όσοι γνωρίζουν τη λειτουργία των ερασιτεχνικών Αθλητικών Συλλόγων μπορούν να κατανοήσουν τα λάθη της απόφασης, ενώ πρωτίστως δημιουργείται πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό σωματείο ΑΟ Μελισσίων που φέτος αγωνίζεται στην Α κατηγορία ΕΠΣΑ, καθώς και στην ομάδα Μπάσκετ του Νεοπεντελικού που αγωνίζεται στη Β Εθνική. Ο Κύριος Αποστολάκος ανακοίνωσε ότι οι Σύλλογοι θα πρέπει να στέλνουν στο Δήμο λίστες με ονόματα και διευθύνσεις μόνιμης κατοικίας των Αθλητών που απασχολούν σε όλες τις ηλικίες και μόνο όσοι έχουν μόνιμη κατοικία στο Δήμο θα μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Το παραπάνω είναι αφενός παράνομο με βάση την προστασία προσωπικών δεδομένων, αφετέρου το σκεπτικό ξεπερνά κάθε φαντασία και δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ και πουθενά σε κανέναν άλλο Δήμο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με δηλώσεις της είχε τονίσει πως δεν πρέπει να υπάρχει «ποτέ πια φασισμός», αλλά έρχεται για κατ’ εντολή της ο υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αποστολάκος να γυρίσει τον αθλητισμό σε άλλες εποχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments