Διεθνή

Πακιστάν: Φλεγόμενο τρένο με 60 νεκρούς – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων [vid]

Πακιστάν: Φλεγόμενο τρένο με 60 νεκρούς – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων [vid]
Πακιστάν: Ασύλληπτη τραγωδία στο Πακιστάν με τρένο να παίρνει φωτιά και να σκορπά τον θάνατο. Τουλάχιστον 60 οι νεκροί από την πυρκαγιά με τις αρχές να αναφέρουν πως ο αριθμός των θυμάτων πιθανότατα να αυξηθεί.

Πακιστάν: Πολύνεκρη τραγωδία βυθίζει στο πένθος το Πακιστάν, καθώς τρένο πήρε φωτιά προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 60 ανθρώπων. Όπως αναφέρεται η πυρκαγιά προήλθε από γκαζάκι επιβάτη, ο οποίος το χρησιμοποιούσε για να φτιάξει καφέ. Αμέσως η φωτιά πήρε διαστάσεις σε όλα τα βαγόνια, αποτέλεσμα πολλοί από τους επιβαίνοντες να χάσουν την ζωή τους. Μέχρι στιγμής έχουμε επιβεβαιωμένα 60 θύματα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς στο τρένο επέβαιναν πολλοί περισσότεροι.

Ο αριθμός των νεκρών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στο Πακιστάν αυξάνεται δραματικά ώρα με την ώρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεκροί από τη φωτιά στο τρένο είναι τουλάχιστον 65 και υπάρχουν φόβοι πως ο απολογισμός αυτός δεν είναι ο τελικός. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Τον νεότερο, τραγικό, απολογισμό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή, Αμίρ Ταϊμούρ Καν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Geo.

Τα περισσότερα από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους όταν μέσα στον πανικό τους και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη φωτιά, πήδηξαν από το εν κινήσει τρένο και σκοτώθηκαν. Η φωτιά κατέστρεψε τρία από τα βαγόνια του συρμού, που την ώρα της τραγωδίας βρισκόταν κοντά στην πόλη Ραχίμ Γιαρ Χαν, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Πουντζάμπ στο Πακιστάν. Ο Σέιχ Ρασίντ Άχμεντ, ο υπουργός Σιδηροδρόμων, είπε πως το γεγονός ότι οι επιβάτες «χρησιμοποιούσαν μαγειρικό λάδι» συνέβαλε η πυρκαγιά να εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα μετά την έκρηξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments