Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [3/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [3/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (3/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (3/11/19).

Κριός

Μην αφήσετε κανέναν να σας πει να κάνετε γρηγορότερα σήμερα. Θέλετε να πάρετε το χρόνο σας και να κάνετε σωστά τα πράγματα. Με τον ίδιο χαλαρό τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και την ερωτικής ας ζωή. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και απολαύστε κάθε στιγμή.

 Ταύρος

Ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια είστε με το ταίρι σας, καλό είναι να προσποιήστε ότι είστε ακόμη στα πρώτα στάδια της σχέσης σας. Αναπαραστήστε ένα από τα πρώτα σας ραντεβού και ξαναζήστε τη μαγεία!

Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που έχουν μείνει πίσω. Αν είχατε σκοπό να κάνετε κάποια κράτηση σε ένα ακριβό εστιατόριο για να πάτε με το ταίρι σας, κάντε το σήμερα.

Καρκίνος

Τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα έχουν μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν, οπότε σκεφτείτε με το ταίρι σας ώστε να βρείτε να κάνετε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Μήπως είχατε σκοπό να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι; Αρχίστε να μελετάτε τους ταξιδιωτικούς οδηγούς και να κάνετε σχέδια.

Λέων

Σε αυτή τη φάση ενδιαφέρεστε περισσότερο να αποταμιεύσετε παρά να ξοδέψετε χρήματα. Βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Ίσως χρειαστεί να πείσετε το ταίρι σας για τα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης και ρομαντικής βραδιάς στο σπίτι.

Παρθένος

Όλα πάνε τέλεια στη δική σας ζωή, αλλά το ταίρι σας ίσως έχει ανάγκη από λίγη βοήθεια. Επικεντρώστε την προσοχή σας στον σύντροφο σας για τις επόμενες μέρες και ενθαρρύνετε τον να βασιστεί πάνω σας για όσο χρόνο χρειαστεί.

Ζυγός

Σε ό,τι αφορά το φλερτ, γνωρίζετε τόσα πολλά που θα μπορούσατε να γράψετε βιβλίο. Τρελάνετε το ταίρι σας σήμερα με τα πειράγματα σας και τις προκλητικές σας κινήσεις. Θα ανυπομονεί να πέσει στο κρεβάτι μαζί σας.

Σκορπιός

Σήμερα, ο προγραμματισμός που κάνετε τόσο καιρό επιτέλους αποδίδει, όταν όλα παίρνουν το δρόμο τους όπως πρέπει. Ένα τεμπέλικο πρωινό με το ταίρι σας διαμορφώνει το κλίμα για το βράδυ, που θα είναι γεμάτο έρωτα.

Τοξότης

Το ταίρι σας θα ανταποκριθεί καλύτερα στις πράξεις παρά στα λόγια σήμερα. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος για να εκφράσετε τι σκέφτεστε. Δεν θα είναι δύσκολο να μεταδώσετε αυτό που θέλετε.

Αιγόκερως

Τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα με το ταίρι σας έχουν μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθούν όπως θα θέλατε. Ίσως ήρθε η ώρα να οργανώσετε εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν.

Υδροχόος

Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας έχετε πολλά πράγματα να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο, οπότε καλό θα ήταν να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες από τώρα. Μπορείτε να κάνετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει και να σας μείνει και χρόνος για αγκαλιές στον καναπέ.

Ιχθύες

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, εσείς και το ταίρι σας χρειάζεστε λίγη επιπλέον φροντίδα και τρυφερότητα. Κλείστε τα κινητά και τους υπολογιστές σας και περάστε τις επόμενες δυο μέρες αγκαλιά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments