Lifestyle

Lady Gaga: Αποκάλυψε ότι παρίστανε το ζευγάρι με τον Bradley Cooper

Lady Gaga: Αποκάλυψε ότι παρίστανε το ζευγάρι με τον Bradley Cooper
Lady Gaga: Η Lady Gaga έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου απάντησε για την σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και γιατί κάποτε είχε εμφανιστεί με ένα φόρεμα από ωμό κρέας.

Lady Gaga: Πολλοί μήνες μετά την εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Shallows», της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται», η διάσημη ποπ σταρ έδωσε τη δικής της ερμηνεία στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κούπερ. Το τραγούδι, χάρη στην ερμηνεία και το πάθος της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία, κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, αυτό το πάθος οι δυο τους το μετέφεραν και στη σκηνή των Όσκαρ, με τις φήμες να φουντώνουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Όταν η Όπρα αναφέρθηκε σε όλες τις φήμες για την πολυπόθητη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της ανέφερε: «Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Τύπος είναι χαζός, εννοώ κάναμε μια ιστορία αγάπης. Προσωπικά ως ηθοποιοί και performer, σίγουρα θέλαμε ο κόσμος να πιστέψει ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και αυτό επιδιώξαμε και στα Όσκαρ. Θέλαμε να το νιώσει ο άλλος μέσα από την κάμερα και μέσα από κάθε τηλεόραση. Δουλέψαμε σκληρά πάνω σε αυτό για μέρες. Σκηνοθετήσαμε ολόκληρο το πράγμα, το είχαμε συντονίσει ως μέρος της παράστασης».

Παράλληλα, η Lady Gaga μίλησε εξήγησε τι νιώθει και πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μόλις 19 ετών. «Όταν πήρα το Όσκαρ για το Shallow, το κοίταξα. Τότε ένας ρεπόρτερ με ρώτησε τι βλέπω όταν κοιτάζω το Όσκαρ. Του απάντησα ότι βλέπω πολύ πόνο. Και δεν έλεγα ψέματα εκείνη τη στιγμή. Με βίασαν πολλαπλώς στα 19 μου. Έχω αποκτήσει τραύματα από πολλά πράγματα στην πορεία της καριέρας μου, αλλά επιβίωσα και συνεχίζω. Κι όταν είδα αυτό το Όσκαρ, απάντησα ότι βλέπω πόνο. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε κανείς στην αίθουσα όταν το είπα, αλλά εγώ το κατάλαβα.

Πάσχω από μετατραυματικό στρες. Έχω χρόνιο πόνο. Κάθε βδομάδα νιώθω νευροπαθητικό πόνο. Παίρνω φάρμακα. Έχω διάφορους γιατρούς. Κάπως έτσι επιβιώνω. Αλλά ξέρεις κάτι; Θέλω αυτό το παιδί εκεί έξω και αυτός ο άνθρωπος εκεί έξω που έχουν περάσει αντίστοιχα πράγματα, να μάθουν ότι υπάρχει η επιβίωση. Ότι μπορούν να συνεχίσουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments