Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [8/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [8/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (8/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (8/11/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Τοξότη, απ’ όπου ανανεώνει την οπτική σας για πολλά πράγματα. Αυτό εξυπηρετεί πολύ τις κινήσεις σας, με δεδομένο ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό! Η Σελήνη περνά σήμερα στον Κριό. Εκεί θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες. Είναι καιρός να αναλάβετε την ηγεσία. Πάρτε τα ηνία των θεμάτων που σας αφορούν προσωπικά!

Ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό. Συνεχίστε να διαπραγματεύεστε, ειδικά εκείνα τα θέματα που φαντάζουν πεισματικά… Η συνεργατική διάθεση θα αποδειχθεί το πιο αποτελεσματικό εργαλείο: Κερδίσετε περισσότερα με το μέλι παρά με το ξύδι, λέει η σοφή παροιμία! Την Παρασκευή θα εκπλαγείτε από νέα ή γεγονότα. που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με ένα παιδί. Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη με θετικές εμπειρίες, που κάποιες από αυτές θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε οριστικά τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να δείτε θετικά κάποια επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι δικά σας λάθη – και η επίλυσή τους δεν εξαρτάται από εσάς.

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικά έγγραφα, πιστώσεις και άλλα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε συμφωνίες με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, ειδικά εάν έχουν κάποια σχέση με χρήματα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να φροντίσετε, να επισκευάσετε και να κάνετε βελτιώσεις σε πράγματα που χρησιμοποιείτε ή σε κάποια ιδιοκτησία σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Παρασκευή θα είναι μια επιτυχημένη μέρα, ειδικά εάν έχετε κατορθώσει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια σταθερή φιλική και επαγγελματική σχέση. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνετε νέες επαφές και φιλικές σχέσεις. Σήμερα θα δείτε κάποια περίεργα όνειρα ή θα βιώσετε περίεργες εμπειρίες, που θα έχουν σχέση με το παρελθόν σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε. Καλό θα είναι να έχετε προετοιμάσει ένα πλάνο εργασιών και να είστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωσή τους. Σήμερα μπορεί να μάθετε για ένα πρόβλημα υγείας ενός γνωστού σας. Οι φίλοι σας θα θέλουν να μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα πρέπει να διεκπεραιώσετε πολλά καθήκοντα, γι’ αυτό καλό είναι να μην καθυστερείτε. Σήμερα πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν ή θα προετοιμαστούν για ένα ταξίδι κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Την Παρασκευή κάποια γεγονότα ή νέα, θα σας βάλουν στη διαδικασία να κάνετε απολογισμό όσων έχετε επιτύχει στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα, θα είναι κατά βάση συναισθηματικές.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα περάσετε χρόνο με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Η μέρα φέρνει περισσότερες συναντήσεις, διαδικτυακές ή μη επαφές. Σήμερα θα δοκιμαστούν οι ασταθείς ερωτικές σχέσεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας. Μια σημαντική απόφαση που θα πάρετε σήμερα, θα βρίσκεται στο επίκεντρο αλλαγών της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments