Αθλητισμός

Δημήτρης Σιόβας: Σκέφτεται την επιστροφή στο Λιμάνι

Δημήτρης Σιόβας: Σκέφτεται την επιστροφή στο Λιμάνι
Δημήτρης Σιόβας: Σκέψεις επαναπατρισμού βρίσκονται στο μυαλό του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, με τον Ολυμπιακό να τοποθετείται στη κορυφή των προτιμήσεων του.

Δημήτρης Σιόβας: Η καριέρα του 31χρονου κεντρικού αμυντικού τον βρίσκει από το 2017 στα ισπανικά γήπεδα και την Λεγκανιές. Ο έμπειρος στόπερ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην Ιβηρική αγωνιζόμενος συνήθως ως βασικός στην ομάδα, όμως όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται να καλύπτουν το ποδοσφαιρικό εγώ του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr, o Έλληνας αμυντικός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής στη χώρα. Στόχος του μάλιστα είναι να βαδίσει στα χνάρια των Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου, αμφότεροι έπαιξαν για χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψαν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Σιόβας δεσμεύεται με ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, κάτι που κάνει την μετακίνηση δύσκολη υπόθεση. Από πλευράς Ολυμπιακού όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ η διοίκηση παρουσιάζεται θετική σε μια τέτοια εξέλιξη, παρόλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή στους “Ερυθρόλευκους” προτεραιότητα έχουν οι ελαφρύνσεις του υπάρχοντος ρόστερ. Στον Ολυμπιακό τους τελευταίους μήνες ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει για τα μετόπισθεν καθιερώνοντας τους Σεμέδο και Μεριά στη θέση των στόπερ. Εναλλακτικές επιλογές για τους Πειραιώτες είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ και υπό συνθήκες Βασίλης Τοροσίδης.

Πάντως ποιος θα έλεγε όχι στη περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα. Ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και γνώστης της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments