Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ατρόμητος 2-0

Ολυμπιακός Ατρόμητος 2-0
Ολυμπιακός Ατρόμητος 2-0: Δυο λεπτά ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό προκειμένου να πετύχει δυο τέρματα και να πάρει τη νίκη με 2-0.

Ολυμπιακός Ατρόμητος 2-0: Ενα ξέσπασμα δύο λεπτών στάθηκε αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 2-0 και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου είχε βρεθεί πρόσκαιρα ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή νλίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες αφού «πέταξαν» το πρώτο ημίχρονο άνοιξαν το σκορ με τον Ποντένσε στο 60′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σουντανί έκανε το 2-0. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, καθώς αποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη στο 67′.

Οι Πειραιώτες μπήκαν στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλουν το ρυθμό τους και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 17′ αλλά ο Μασούρας αστόχησε. Στο 36′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, αλλά το σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Μέγερι.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτα κυρίαρχος και συνέχισε να κυνηγά το γκολ. Στο 60′ ο Ποντένσε έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μετά από σουτ του Πορτογάλου κι ενώ η μπάλα κόντραρε στον Γούτα κατέληξε στα δίχτυα του Ατρόμητου κάνοντας το 1-0. Οι Πειραιώτες δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με σκόρερ τον Σουντανί. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 67′ όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Νταβιώτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος – Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Νάτσος, Χαρίσης

Κόκκινη: 67′ Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Σουντανί (81′ Γκερέρο), Μασούρας (56′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (70′ Μεριά).

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγερι, Ταλόσα (76′ Ενσικουλού), Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Χαρίσης, Κατράνης, Γαρουφαλιάς, Γιακουμάκης, Νταβιώτης (70′ Νάτσος), Μανούσος (81′ Ρόσα)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments