Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Έτοιμοι για την μεγάλη απόφαση στον Ολυμπιακό

Ρούμπεν Σεμέδο: Έτοιμοι για την μεγάλη απόφαση στον Ολυμπιακό
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται μόλις πέντε μήνες στον Πειραιά, ωστόσο το διάστημα αυτό είναι αρκετό στο να προσελκύσει μεγάλες οικονομικά προτάσεις τις οποίες οι "Έρυθρόλευκοι" προτίθενται να αξιολογήσουν.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο ερχομός του το καλοκαίρι ήταν δεδομένο για το Πέδρο Μαρτίνς πως θα έφερνε τη σιγουριά στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος αμυντικός κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εκτοξεύσει τη φήμη του εντός χώρας αλλά και εκτός αυτής. Άλλωστε πριν έρθει στον Ολυμπιακό πολλοί γνώριζαν τις δυνατότητές του, τις οποίες για εξωαγωνιστικούς περισσότερο λόγους δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά πως στα χέρια τους “κρατούν” ένα ισχυρό περιουσιακό στοιχείο που αν το εκμεταλλευτούν σωστά θα μπορέσουν να καρπωθούν ένα τεράστιο ποσό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime, οι “Ερυθρόλευκοι” δείχνουν να έχουν αναθεωρήσει την μεταγραφική τους πολιτική, καθώς σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα σήμερα εμφανίζονται έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις για τον Σεμέδο.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, οι “Ερυθρόλευκοι” δεν έχουν αποπληρώσει ακόμα όλες τις δόσεις για την αγορά του παίκτη από τη Βιγιαρεάλ, αν και αυτό το κομμάτι δεν είναι πρόβλημα και έχει διευθετηθεί. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο η διοίκηση παρουσιάζεται προβληματισμένη με εξωαγωνιστικά θέματα που αφορούν τον Πορτογάλο αμυντικό. Η στάση των “Ερυθρόλευκων” αλλάζει άρδην με τους διοικούντες να θέλουν να προλάβουν σημάδια Σεμέδο προ Ολυμπιακού παραχωρώντας τον σε σύλλογο που θα φέρει μια μεγάλη οικονομικά προσφορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments