Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει [10/11/19]

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει [10/11/19]
Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (10/11/19).

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει (10/11/19).

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (10/11/19).

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Με τη θέση του στον Σκορπιό, είναι η περίοδος που ο ζωοδότης πλανήτης βγάζει στην επιφάνεια τις πιο βαθιές και στιβαρές αξίες σας. Η εντολή είναι η αφοσίωση, το κλειδί είναι να ισορροπήσετε τις απαιτήσεις της ζωής σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Κριό. Έχετε την ώθηση να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων. Προχωρήστε και να ολοκληρώνετε ό,τι αρχίζετε. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Δία από τον Τοξότη, πριν περάσει σε κενό πορείας για το υπόλοιπο της μέρας. Η ατμόσφαιρα είναι θετική και δίνει τόνο στις δραστηριότητές σας!

Το φεγγάρι θα περάσει αργότερα στον Ταύρο. Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί εκεί ο σχηματισμός της Πανσελήνου. Ωστόσο, θα αρχίσετε να νιώθετε την αίσια επίδρασή της από σήμερα. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό στα εδάφη του Ταύρου. Η οπτική σας όσον αφορά τα χρήματα θα είναι πιο διαυγής. Τώρα δώστε σημασία και φροντίδα σε όλα όσα έχετε!

Την Κυριακή θα χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, με ανθρώπους που έχετε κοινές δεσμεύσεις ή στόχους. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές επαφές. Κάποιες συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς από την παιδική σας ηλικία, μπορεί να σας προκαλέσουν συναισθήματα που θα ταράξουν την καθημερινή σας ρουτίνα.

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (10/11/19).

Σήμερα αναζητήστε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, με ανθρώπους που είναι γνωστοί για το βίαιο χαρακτήρα και την εκρηκτική τους φύση. Σκεφθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας ενέργειες, το πού και πόσο μπορείτε να διακινδυνεύσετε. Θα είστε επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις ή προσπάθειες χειραγώγησης που σχετίζονται με χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σήμερα με φίλους ή γείτονες. Θα ενθουσιαστείτε ή θα εκπλαγείτε από κάποιο γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα. Σήμερα θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας – κι αυτό θα σας κάνει ευτυχισμένους, ειδικά εάν καταφέρετε να αποφύγετε μια σύγκρουση. Μερικές φορές μπορεί να συμφωνήσετε σε κάτι χωρίς να το εννοείτε… Αλλά είναι αναπόφευκτα η καλύτερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να χαρείτε, επειδή θα λάβετε κάποια χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή και για προσωπικές εμπειρίες. Παρόλο που η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης, κάποιοι από εσάς θα δεσμευτούν να δουλέψουν. Σήμερα μπορείτε σίγουρα να περιμένετε θετικά αποτελέσματα και κέρδη. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ταξιδέψετε και για να επεκτείνετε τις σχέσεις σας σε ανθρώπους εκτός της περιοχής που ζείτε.

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (10/11/19).

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Κυριακή θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα, κατά την οποία πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα σημαντικό γεγονός για το μέλλον σας. Θα υπάρξει κάποιο άτομο στη ζωή σας που θα χαρεί με την παρέα σας. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι κάπως ασταθής, οπότε αποφύγετε το άγχος, το πρόχειρο φαγητό και το αλκοόλ. Σε προσωπικό επίπεδο, σας περιμένει μια έντονη συναισθηματικά μέρα.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ταξιδέψετε ή θα έχετε διάφορες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μπορεί να προκύψουν βραχυπρόθεσμα προβλήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, που θα σχετίζονται με το μέσο μεταφοράς που θα χρησιμοποιήσετε. Σήμερα θα έχετε την τάση να επιστρέψετε σε διάφορες αναμνήσεις από το παρελθόν. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μιας απροσδόκητης συνάντησης ή επισκεπτών στο σπίτι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments