Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Το πρόβλημα με το δεξί μπακ και το παράπονο του Κίτσιου

Εθνική Ελλάδος: Το πρόβλημα με το δεξί μπακ και το παράπονο του Κίτσιου
Εθνική Ελλάδος: O Τζον Φαν΄τ Σιπ έχει καλέσει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας την ώρα που το πρόβλημα εντοπίζεται στα δεξιά.

Εθνική Ελλάδος: Πριν λίγες ημέρες ο Τζον Φαν΄τ Σιπ ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής. Ο Ολλανδός τεχνικός μας έχει συνηθίσει σε πολλές εκπλήξεις και οι νεότερες κλήσεις του το επιβεβαιώνουν.

Η μεγάλη έκπληξη εντοπίζεται στις θέσεις των ακραίων μπακ. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή ο Φαν΄τ Σιπ έχει καλέσει τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη θέση υπολογίζει μόνο τους Τσιμίκα και Κούρτη. Τον Γιαννούλη τον θεωρεί πασπαρτού, τον Σταφυλίδη πλέον στόπερ.

Το παράπονο του Κίτσιου

Μεγάλες απορίες υπάρχουν για την κλήση του Μαυρία που υπολογίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας. Την ίδια στιγμή ο Κίτσιου δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ολλανδού παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Τουρκία.

Μάλιστα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή μίλησε στο Metropolis και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για την απουσία του γιου του από την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα τόνισε:  «Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους καλύτερους μπακ στο τουρκικό Πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο καλείται κάποιος στην Εθνική. Ας βγει κάποιος για να μου το πει. Ποιος κάνει κουμάντο; Αποκλείεται να κάνει κουμάντο ο συγκεκριμένος προπονητής. Πιστεύω ότι γίνονται με βάση κάποιον μάνατζερ. Αυτός τις υποδεικνύει. Είναι ένας μάνατζερ που πατάει γερά στα πόδια του. Ας μου αποδείξουν το αντίθετο. Εδώ είμαι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments