Διεθνή

Σκωτία: Οπαδός της Ρέιντζερς βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο να δει την ομάδα του όντας σε ερωτικό ραντεβού

Σκωτία: Οπαδός της Ρέιντζερς βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο να δει την ομάδα του όντας σε ερωτικό ραντεβού
Σκωτία: Ο ορισμός της έκφρασης "η ομάδα πάνω από όλα", με οπαδό της Ρέιντζερς να ρισκάρει το ερωτικό του ραντεβού ξεγελώντας το ταίρι του παρακολουθώντας παράλληλα τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Σκωτία: Ρίσκαρε τη ζωή του! Ένας πιστός – δεδομένα – οπαδός της Ρέιντζερς μπορεί να χαρακτηριστεί και είδωλο με την πράξη του, καθώς κατάφερε ταυτόχρονα να χαρεί τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και το ερωτικό του ραντεβού. Πώς έγιναν και τα δύο ταυτόχρονα και ιδίως πως η κοπέλα που βγήκε μαζί του δεν κατάλαβε τίποτα, αφήστε να το ξέρει εκείνος καλύτερα.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε βγει ερωτικό ραντεβού με μία γυναίκα, όμως την ίδια ώρα έπαιζε η αγαπημένη του ομάδα για το πρωτάθλημα. Θέλοντας λοιπόν να δει το παιχνίδι της Ρέιντζερς με την Λίβινγκστον έβαλε σε λειτουργία ένα μυθικό πλάνο, το οποίο μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Έβαλε την τραγιάσκα του πάνω στο τραπέζι και μέσα σε αυτή είχε κρύψει το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έπαιζε σε streaming το ματς. Το κορυφαίο μάλιστα είναι πως για να μην κινήσει υποψίες στην κοπέλα που είχε μαζί του, είχε βγάλει ένα δεύτερο τηλέφωνο πάνω στο τραπέζι που το είχε τοποθετήσει σε εμφανέστατο σημείο.

Ο οπαδός της Ρέιντζερς μέσα από αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο κατάφερε να χαρεί ταυτόχρονα και την αγαπημένη του ομάδα και το ραντεβού του. Την παραπάνω ιδέα και πολλές ακόμη αντίστοιχες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Οι Βρετανοί βρίσκονται σε άλλο επίπεδο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments