Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει [11/11/19]

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει [11/11/19]
Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (11/11/19).

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει (11/11/19).

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (11/11/19)

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, όπου αύριο θα αναδυθεί η Πανσέληνος. Αλλά την επήρειά της τη νιώθετε ήδη στην ατμόσφαιρα. Η διάθεσή σας είναι να στραφείτε σε όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και οικεία!

Η Σελήνη συναντήθηκε ήδη με τον Ουρανό, όψη που θα συνεχιστεί μέχρι και την αυριανή Πανσέληνο. Σήμερα θα σχηματίσει επίσης αίσιες όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω!

Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας αυτές τις μέρες. Να θυμάστε ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Συνεχίστε την καλή δουλειά της τακτοποίησης και των εκκαθαρίσεων!

Ήδη από τη Δευτέρα θα νιώσετε ότι μπροστά σας έχετε μια εβδομάδα, κατά την οποία η θέληση και η διάθεσή σας για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, θα είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας ή αποτυχίας. Θα χρειαστεί προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα μικρότερης ηλικίας από εσάς: Θα προσπαθήσουν μέσω χειραγώγησης ή πονηριάς να επιτύχουν αυτό που θέλουν, το οποίο θεωρούν ότι είναι μια ευκαιρία στη ζωή τους. Κάτι τέτοιο πιθανότατα να συμβεί στο πλαίσιο των περίπλοκων οικογενειακών σας σχέσεων.

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (11/11/19).

Η συμβουλή μας είναι να μην κάνετε σχέδια για τη Δευτέρα, τουλάχιστον όχι σημαντικά για την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να έχετε υπομονή, να προσαρμοστείτε, να συμβιβαστείτε. Όσο πιο επίμονοι ή επιθετικοί είστε, τόσο περισσότερο θα πρέπει να αποδεχθείτε τις συνέπειες της συμπεριφοράς σας τις επόμενες επτά ημέρες. Σήμερα μπορεί να διαρραγούν κάποιες φιλικές ή συναδερφικές σχέσεις για διάφορους λόγους. Μπορεί να ανησυχήσετε για την κατάσταση της υγείας ενός αγαπημένου προσώπου, το οποίο θα αναρρώσει γρήγορα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα επηρεαστείτε στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας, από τα λόγια ή τις επιθυμίες μιας γυναίκας από την οικογένεια ή τον κύκλο συναδέλφων ή φίλων. Θα έχετε αρκετή δουλειά και δεσμεύσεις στο σπίτι σας και καθόλου χρόνο για να τον περάσετε σε διάφορες απολαύσεις ή ασήμαντα πράγματα. Σήμερα θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή θα λάβετε σημαντικά μηνύματα. Κάποια από αυτά μπορεί να σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας από την οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας ψάχνοντας λύση για άτομα και καταστάσεις που σας δημιουργούν πρόβλημα. Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη ζωή σας, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα γεγονότα που θα βιώσετε σήμερα. Ψάξτε το βαθύτερο νόημά τους ή την επιρροή τους στο μέλλον. Η μέρα θα είναι σημαντική αλλά και ευνοϊκή για την δουλειά σας και τις συζητήσεις με εκπροσώπους διαφόρων θεσμών.

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (11/11/19).

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα προσφέρει διάφορες ευκαιρίες για να αναπτύξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα τείνουν να έχουν μια ευνοϊκή εξέλιξη για σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει υπερβολικά σίγουρους ή απρόσεκτους. Τυχόν εκπλήξεις μπορεί να παραμονεύουν σήμερα σε κάθε γωνία. Να είστε προσεκτικοί, λογικοί και πρακτικοί στις ενέργειές σας. Οι συζητήσεις ή τα γεγονότα που σχετίζονται με γυναίκες, θα καθορίσουν τα σχέδιά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα αγχωμένοι, νευρικοί και υπερευαίσθητοι στα λόγια και τις πράξεις ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή. Σήμερα θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με διάφορες πολύπλοκες, ευαίσθητες ή δυσάρεστες καταστάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές θα επηρεάσουν την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Η σύγκρουση με έναν συγγενή στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη υποδεικνύει ότι η συμπεριφορά σας μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments