Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς: Σενάριο για ΑΕΚ

Βλάνταν Ίβιτς: Σενάριο για ΑΕΚ
Βλάνταν Ίβιτς: Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου τεχνικού για τον πάγκο της.

Βλάνταν Ίβιτς: Μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να μην κινηθεί για την απόκτηση άλλου τεχνικού. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν κάποιες περιπτώσεις τεχνικών, αλλά το μπάτζετ ήταν περιορισμένο και οι επιλογές δεν έκαναν “γκελ”.

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την απόφαση να συνεχίσουν με τον Νίκο Κωστένογλου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο οι πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει προβληματισμό. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι άμοιρος ευθυνών καθώς έχει δεχτεί έντονη κριτική για κάποιες επιλογές του. Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα για την άκρη του πάγκου της ΑΕΚ.

Φήμες για Βλάνταν Ίβιτς

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έχει δείξει πολύ καλό έργο με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος προπονητής κατάφερε να παρουσιάσει μια καλοδουλεμένη ομάδα παρά το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε κάποιον τίτλο.

Τα τελευταία χρόνια ο Βλάνταν βρίσκεται στο Ισραήλ για την Μακάμπι Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Φυσικά δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ειδικότερα για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Εκτός από την παρουσία του αδερφού του, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας σαν ποδοσφαιριστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments