Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης: Σημαντικές συναντήσεις με Κινέζους για τον ισχυρό άνδρα του Άρη

Θόδωρος Καρυπίδης: Σημαντικές συναντήσεις με Κινέζους για τον ισχυρό άνδρα του Άρη
Θόδωρος Καρυπίδης: Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κινεζικής τράπεζας Bank of China και με άλλους παράγοντες της κινεζικής αντιπροσωπείας.

Θόδωρος Καρυπίδης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης και η αδερφή του, Ειρήνη, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της κινεζικής τράπεζας Bank of China, Liu Liange. Στο δείπνο παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζαββός. Αντικείμενο της συζήτησης οι επενδύσεις της Κίνας στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη τράπεζα αναμένεται να ανοίξει υποκαταστήματα στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις.

Πέρα από το δείπνο με τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας της Κίνας, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε επαφές και με άλλους παράγοντες της κινεζικής αντιπροσωπείας, που συνόδευαν τον πρόεδρο της χώρας. Στόχος του είναι να προσεγγίσει επιχειρηματίες που θέλουν προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ψάχνει χορηγός για τη δημιουργία στεγάστρου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αναλάβει κάποια εταιρεία της Κίνας την κατασκευή του έργου και φυσικά να τοποθετήσει το όνομά της στους “χρυσούς” χορηγούς του Άρη. Το κόστος κατασκευής ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, γιατί εκτός του στεγάστρου, θα γίνουν σουίτες, μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος και χώροι για την ΠΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments