Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [13/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [13/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (13/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (13/11/19).

  • Κριός

Πατήστε φρένο. Συνήθως ζείτε τη ζωή σας με γρήγορους ρυθμούς αλλά σήμερα είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Πάρτε ρεπό μαζί με το ταίρι σας. Μείνετε σπίτι με τις πιζάμες σας και δείτε όλα αυτά τα DVD που έχετε μαζέψει.

  • Ταύρος

Το να υπεραναλύετε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσεγγίσετε την κατάσταση. Ζυγίστε τις επιλογές σας αλλά μην αφήνετε την όλη διαδικασία να σας καθυστερεί. Αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια από το ταίρι σας και μετά πάρτε την απόφασή σας.

  • Δίδυμοι

Μήπως αισθάνεστε λίγο θύμα; Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις στο σπίτι ενώ ο σύντροφός σας είναι έξω και διασκεδάζει. Μην αφήνετε την πικρία σας να συσσωρεύεται. Εξηγήστε του πώς νιώθετε.

  • Καρκίνος

Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες μπορεί να εκτροχιάσουν την ερωτική σας σχέση. Κρατήστε τα ανέφικτα ιδανικά για τα όνειρά σας και επανέλθετε στην πραγματικότητα.

  • Λέων

Μήπως πανικοβάλλεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Προσπαθήστε να μην δίνετε την ίδια βαρύτητα στα μικρά προβλήματα και στις μεγάλες καταστροφές. Σε διαφορετική περίπτωση θα φθαρείτε τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας.

  • Παρθένος

Σταματήστε επιτέλους να κριτικάρετε τα λάθη των φίλων σας στην ερωτική τους ζωή όταν κι εσείς δεν έχετε κάνει λίγα στο παρελθόν. Εξάλλου, δεν έχετε την τέλεια σχέση. Σταματήστε να παριστάνετε ότι την έχετε.

  • Ζυγός

Αλλαγή εμφάνισης εν όψει! Αν το ταίρι σας παραπονιέται γιατί θέλει να κάνει μια αλλαγή, προσφερθείτε να του κάνετε τον στυλίστα. Προτείνετε του κάποιο καινούργιο κούρεμα, χτένισμα, ρούχα και παπούτσια. Ό,τι αλλαγή και αν κάνετε να θυμάστε να ενσωματώσετε σε αυτή την προσωπικότητα του συντρόφου σας.

  • Σκορπιός

Αφήστε να λάμψει ο ιδιαίτερος χαρακτήρας σας. Δείξτε τα μοναδικά σας ταλέντα. Το ταίρι σας θα εκπλαγεί από τα εντυπωσιακά σας χαρακτηριστικά ενώ για μια φορά βρίσκεστε κι εσείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

  • Τοξότης

Σήμερα ακούστε το ταίρι σας με κατανόηση. Δώστε προσοχή σε όσα λέγονται αλλά και σε όσα παραλείπονται. Μην ξεχνάτε να δώσετε την ανάλογη προσοχή και στη γλώσσα του σώματος.

  • Αιγόκερως

Είστε πάντα πολύ διορατικοί σε ό,τι αφορά την πολυπλοκότητα των σχέσεων. Αλλά δεν έχουν όλοι το σπάνιο ταλέντο σας. Μοιραστείτε όσα νιώθετε με το ταίρι σας. Μην βασίζεστε ότι θα μαντέψουν τι σκέφτεστε.

  • Υδροχόος

Όταν η σχέση σας δεν πάει όπως υπολογίζατε, συχνά πιάνετε τον αυτό σας να φαντάζεται μια διαφορετική κατάληξη. Κάντε μια νέα αρχή κοιτώντας τη σχέση σας όπως είναι στην πραγματικότητα.

  • Ιχθύες

Είναι σημαντικό να υποστηρίζετε το ταίρι σας σε μια δύσκολη στιγμή αλλά το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας. Μην αφήνετε τα φιλαράκια σας να υποφέρουν όταν το μόνο που χρειάζονται είναι οι σοφές συμβουλές σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments