Τεχνολογία

Η Apple παρουσίασε το νέο Macbook Pro – Πόσο κοστίζει [vid]

Η Apple παρουσίασε το νέο Macbook Pro – Πόσο κοστίζει [vid]
Το νέο της "όπλο" στον τομέα της τεχνολογίας παρουσίασε η Apple φέρνοντας στην επιφάνεια το νέο Macbook Pro, το οποίο μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί από την ιστοσελίδα του τεχνολογικού κολοσσού.

Τα αποκαλυπτήρια για το νέο Macbook Pro έκανε η Apple την Τετάρτη, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να το παραγγείλουν μέσω του site της εταιρείας, αλλά και της πλατφόρμας Apple Store.

Το νέο Macbook Pro διαθέτει νέο πληκτρολόγιο και ηχητικό σύστημα που αποτελείται από έξι ηχεία. Παράλληλα η οθόνη του είναι Retina 16 ιντσών (3072×1920 226 ppi) ενώ διαθέτει μνήμη 512GB SSD και 16 GB RAM. O επεξεργαστής Intel στη φθηνότερη έκδοση είναι i7 6-core στα 2.6 GHz ή i9 8-core στα 2.3. Το νέο MacBook Pro είναι το μεγαλύτερο laptop της Apple μετά το μοντέλο 17 ιντσών του 2011. Η τιμή του Macbook Pro ξεκινάει από τα 2.399 δολάρια και διαφοροποιείται ανάλογα με τη χωρητικότητα μνήμης και τον επεξεργαστή.

Το νέο λάπτοπ Macbook Pro έρχεται να ολοκληρώσει μια γεμάτη χρονιά για την Apple, καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους έφερε στο κοινό του πολλά προϊόντα που απογείωσαν τις πωλήσεις. Εκτός από συνδεόμενη οθόνη για τα Macs, Apple έφερε στην αγορά τα Apple Watches τα οποία συνδέονται με το κινητό τηλέφωνο κάνοντας την ομιλία και τις νέες τεχνολογικές δράσεις της κινητής απλό παιχνιδάκι.

Τα νέα AirPods

Η Apple ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το νέο ζευγάρι AirPods με φόρτιση χωρίς καλώδια, αλλά αναμένεται να βγουν νέα μοντέλα με επιπλέον χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο στάδιο της σχεδίασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments