Αθλητισμός

Αργύρης Καμπετσής: Μακέντα και Περέα τον βάζουν σε σκέψεις δανεισμού

Αργύρης Καμπετσής: Μακέντα και Περέα τον βάζουν σε σκέψεις δανεισμού
Αργύρης Καμπετσής: Ο Έλληνας επιθετικός βλέποντας πως ο χρόνος συμμετοχής του στον φετινό Παναθηναϊκό είναι μηδαμινό σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού του, με τον μάνατζερ του να αναζητά ομάδα από το εξωτερικό.

Αργύρης Καμπετσής: Ο 20χρονος επιθετικός δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του στον Παναθηναϊκό. Με τους Φεντερίκο Μακέντα και Περέα να έχουν προβάδισμα στην θέση του φουνταριστού, ο χρόνος συμμετοχής του Έλληνα στράικερ μοιάζει να λιγοστεύει όλο και περισσότερο, με τον Γιώργο Δώνη να τον θέτει σε τρίτη ακόμη και… τέταρτη μοίρα. Το ροτέισον των “Πράσινων” τις τελευταίες εβδομάδες έχει μικρύνει αισθητά με τον Καμπετσή να μην ανήκει σε αυτό βλέποντας ενδεκάδα με το… κιάλι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Sportday, η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά λύση προκειμένου ο 20χρονος να βρει χρόνο δράσης. Οι πρώτες σκέψεις αφορούν τον δανεισμό του ταλαντούχου στράικερ σε ομάδα του εξωτερικού, με τον Παναθηναικό να διατηρεί τα δικαιώματα του. Ο Γιώργος Δώνης μετά τον βασικό και αναντικατάστατο Φεντερίκο Μακέντα φαίνεται εμπιστεύεται τον Περέα, με τον Λατίνο επιθετικό να κερδίζει ακόμη περισσότερους πόντους μετά και το τέρμα που σημείωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πέραν των υπαρχόντων λύσεων, στο “Τριφύλλι” ανοιχτό παραμένει και το σενάριο απόκτησης επιθετικού κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι “Πράσινοι” μετά την νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ έχουν αναγεννηθεί αφήνοντας πίσω τους το κάκιστο ξεκίνημα που τους διατηρεί χαμηλά στη βαθμολογία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments