Αθλητισμός

Απόστολος Γιάννου: Δεν τον ξεχνάει ο Παναθηναϊκός

Απόστολος Γιάννου: Δεν τον ξεχνάει ο Παναθηναϊκός
Απόστολος Γιάννου: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεχάσει τον Έλληνα επιθετικό.

Απόστολος Γιάννου: Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ήθελε να αποκτήσει άλλον έναν επιθετικό προκειμένου να έχει μια πολύ καλή λύση πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα. Το όνομα του Έλληνα σέντερ φορ έπαιξε για τους “πράσινους”, αλλά η περίπτωση του είχε πολλές δυσκολίες και δεν προχώρησε.

Ο Γιώργος Δώνης εξακολουθεί να θέλει μια επιπλέον λύση στην επίθεση και δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι το όνομα του Απόστολου Γιάννου. Αυτή τη φορά οι άνθρωποι της ομάδας είναι πιο αισιόδοξοι καθώς έχουν ένα καλό διαπραγματευτικό όπλο. Αυτό είναι η παρουσία του Τσάβι Ρόκα στην ομάδα.

Το κονέ του Ρόκα με τον Γιάννου

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας είχε μεσολαβήσει για να γίνει η… μετακόμιση του Γιάννου από την Γκουανγκτζού στην ΑΕΚ Λάρνακας ως μια καθαρά δική του επιλογή. Ο Γιάννου αρέσει στον Δώνη και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που δίνει το δικαίωμα σε όποια ομάδα επιθυμεί να μιλήσει μαζί του για να τον κάνει δικό του, είτε το καλοκαίρι είτε από τον Ιανουάριο με ένα μικρό αντίτιμο.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννου έκανε μια τρομερή χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Κίνα για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments