Lifestyle

Τζένη Μπότση: Σε πελάγη ευτυχίας η γνωστή ηθοποιός – Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί [vid]

Τζένη Μπότση: Σε πελάγη ευτυχίας η γνωστή ηθοποιός – Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί [vid]
Τζένη Μπότση: Η πιο όμορφη ημέρα ξημέρωσε για την γνωστή ηθοποιό, αφού σήμερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τζένη Μπότση: Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Ελληνίδα ηθοποιός και ο σύντροφος της, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Τζένη Μπότση γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.280 γραμμαρίων, με την ηθοποιό να αποκρύπτει μέχρι τέλους πως ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με το asist.gr της Μαίρης και της Γωγώς Αυγερινοπούλου, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η ηθοποιός γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.280, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τρισευτυχισμένος, βέβαια και ο μπαμπάς Αλέξανδρος Μιχαλάς, ο οποίος βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό της! Το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια και ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί.

Η ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει ότι ήταν έγκυος, διότι επιθυμούσε να το κρατήσει κρυφό μέχρι να σιγουρευτεί ότι όλα θα πάνε καλά, ωστόσο η φήμη είχε κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που είχε αποχωρήσει από το καστ της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, το “Πέτα τη φριτέζα”. Την είδηση αποκάλυψε το πρωί και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments