Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [18/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [18/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (18/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (18/11/19). Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι ανοίγει την καινούργια εβδομάδα από τον Λέοντα. Αυτή η θέση σας γεμίζει δημιουργικότητα και καινοτόμες ιδέες! Ο Ερμής συνεχίζει να πορεύεται ανάδρομος στον Σκορπιό. Ωστόσο, ετοιμάζεται ήδη για να επιστρέψει σε ορθή πορεία, στις 20 του μήνα. Κάντε ακόμη δύο μέρες υπομονή… Έχετε ήδη καταφέρει να βάλετε σε σειρά αρκετά θέματα!

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τη Σελήνη από τον Λέοντα. Ίσως χρειάζεται να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε ένα θέμα, είτε καταφέρνετε να βρείτε κομμάτια που του έλειπαν. Δεν αποκλείεται αυτές να αποτελέσουν μεταίχμιο στα βήματά σας!

Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, μπορεί να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας… Αν δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας εγκαίρως κάποιες από τις δεσμεύσεις, που είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Να περιμένετε ότι οι ενέργειες των συγγενών σας θα εξαρτώνται από την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων. Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για το σπίτι σας. Για να καλωσορίσετε επισκέπτες είτε να διοργανώσετε (ή να παραστείτε σε) διάφορες συναθροίσεις λόγω μιας ευχάριστης περίστασης.

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από κάποιο γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη υλικών ή περιουσιακών υποθέσεων. Για πολλούς από εσάς, η μέρα θα είναι τυχερή. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αγνές προθέσεις σας και την ικανότητά σας να παίρνετε γρήγορες αλλά σωστές αποφάσεις.

  • Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Δευτέρα φέρνει κοινές ενέργειες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με έναν άντρα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Εάν ταξιδεύετε (στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό) να περιμένετε ευχάριστα συναισθήματα ή θετικά αποτελέσματα. Δεν αποκλείονται χρήματα ή νέα που σχετίζονται με χρήματα από άλλο μέρος.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα όλα θα πάνε εντελώς διαφορετικά από όσο περιμένατε… Είτε θα έχετε την αίσθηση ότι τίποτα δεν εξαρτάται από εσάς. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να προσαρμοστούν, ακόμα και αν αυτό προκαλέσει διαφωνίες με τους γύρω σας. Η ικανότητά σας να ενεργείτε με πρακτικό τρόπο θα σας ωφελήσει πολύ σήμερα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Δευτέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις και απροσδόκητες καταστάσεις. Θα έχετε μια σημαντική δέσμευση ή περισσότερη δουλειά με άνδρες. Θα χρειαστεί να προετοιμάσετε το πρόγραμμά σας καλά στις αρχές της εβδομάδας για τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, καθώς θα έχετε πολλά καθήκοντα στα οποία δεν πρέπει να υπάρξουν καθυστερήσεις.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα επηρεαστείτε από συναισθήματα και ενέργειες ατόμων στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Η μέρα είναι σημαντική, όχι μόνο επειδή είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας… Αλλά και λόγω αποφασιστικών ενεργειών, αλλαγών ή σημαντικών καθηκόντων που θα ξεκινήσουν σήμερα. Τα όποια προβλήματα προκύψουν, θα οφείλονται στην αυξανόμενη ένταση που θα αναπτυχθεί στο περιβάλλον γύρω σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments