Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο: Το αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αμερικανό προπονητή

Ρικ Πιτίνο: Το αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αμερικανό προπονητή
Ρικ Πιτίνο: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συμφώνησε με τον Αμερικανό προπονητή για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, έχοντας ένα αίτημα από τον έμπειρο κόουτς.

Ρικ Πιτίνο: Η πολυπόθητη επιστροφή του Αμερικανού προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι πλέον γεγονός, με τον έμπειρο τεχνικό να συμφωνεί σε όλα με τους «πράσινους» και να ετοιμάζεται να γυρίσει στο «Τριφύλλι» για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν διαρκείς, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να αιτείται ένα πράγμα από τον Ρικ Πιτίνο.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «olaprasina1908.gr», ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού», ζήτησε από τον Ρικ Πιτίνο να του δώσει διαβεβαιώσεις για την παραμονή του Γιώργου Βόβορα ό,τι κι αν συμβεί. Από τη μεριά του ο 68χρονος τεχνικός τόνισε πως θα είναι μεγάλη του χαρά να συνεργαστεί ξανά με τον Έλληνα υπηρεσιακό προπονητή του Παναθηναϊκού και πως η παραμονή του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποτελεί και δική του επιθυμία.

Ουσιαστικά, με την κίνηση αυτή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να επιβραβεύσει τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος από το 2012 μέχρι και σήμερα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο πλάι όλων των προπονητών που έχουν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα συνεκτιμάται το γεγονός ότι ο ίδιος όποτε έχει κληθεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ως υπηρεσιακός προπονητής, το έχει κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία.

Παναθηναϊκός: Στρέφεται προς την Euroleague με αφορμή τη διαιτησία στο Κάουνας

Μπορεί το «τριφύλλι» να έφυγε από το Κάουνας με μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις (86-85), αλλά είχε έντονα παράπονα για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το φάουλ που χρεώθηκε ο Νίκος Παππάς στα 52» για το τέλος, ενώ είχε στην πλάτη του τον Μάριους Γκριγκόνις και έστειλε τον Λιθουανό στις βολές, αλλά και το φάουλ του Ουέσλι Τζόνσον στο τρίποντο του Αρτούρας Μιλάκνις στο τέλος του ματς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «sdna.gr», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προτίθενται να στραφούν προς την Euroleague με αφορμή τα προκλητικά σφυρίγματα κάποιων ρέφερι, περισσότερο για να εκφράσει την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που έχουν στο ίδιο το προϊόν τέτοιες διαιτησίες. Θυμίζουμε πως διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Πέρεζ, Νέντοβιτς και Τραβίσκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments