Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [20/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [20/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (20/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (20/11/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης επιστρέφει από σήμερα στην ορθή του πορεία, μέσα στον Σκορπιό. Να είστε έτοιμοι για δυναμικές εκκινήσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Από εκεί φροντίζει να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας, προκειμένου να προχωρήσουν παρακάτω. Είναι η ιδανική στιγμή για στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα και να θέσετε προτεραιότητες! Αργότερα σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας επιτέλους. Αφεθείτε και στραφείτε στα ευχάριστα της ζωής σας.

Την Τετάρτη θα μετέχετε σε μια συζήτηση, συνάντηση ή άλλα σχέδια με μια γυναίκα. Η γυναίκα αυτή μπορεί να προέρχεται από άλλη πόλη ή χώρα, είτε να ταξιδεύετε μαζί της. Η σχέση σας με μια γυναίκα που είναι συγγενής σας, θα είναι σημαντική για τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες, τα λόγια ή τις υποσχέσεις σας, προς ένα παιδί που κρύβει κάτι από εσάς.

Δώστε προσοχή σε αυτά που θα ακούσετε από μια γυναίκα στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Θα πρόκειται για μια συγγενή, φίλη ή γνωστή. Η μέρα θα φέρει κάποιες εντάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές θα έχει θετικό αντίκτυπο στις ενέργειές σας. Σήμερα θα μπορέσετε να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ανάρρωση από κάποια ασθένεια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή θα είναι σημαντική μέρα και ελπίζουμε να την δεχτείτε ως τέτοια. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με μικρά ή άχρηστα πράγματα. Όσοι εργαστείτε επιμελώς και σκληρά για σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένεια και την εργασία σας, θα φανείτε τυχεροί. Θα κάνετε μια συζήτηση που θα σας πάει στη σωστή κατεύθυνση, ώστε να μπορέσετε να εξελίξετε ή να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα συνεχίσετε να αισθάνεστε αποφασισμένοι να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα υγείας, που αφορά εσάς ή κάποιον συγγενή σας. Τα πράγματα γύρω σας θα εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αστάθεια και σύγχυση στα συναισθήματα και τη διάθεσή σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα μικρό εισόδημα ή καλά νέα σχετικά με τα χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα ανησυχήσετε από κάτι που θα προκύψει. Μπορεί να έχει σχέση με κάποιο συγγενή και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα, εξαιτίας ενεργειών ή απερίσκεπτων σχολίων κάποιου ατόμου που ζει κοντά σας. Σήμερα, πάνω από όλα, αποφύγετε τις προσπάθειες εξαπάτησης, τα ψέματα και τις υποσχέσεις που κανείς δεν σκοπεύει να εκπληρώσει.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη ενδέχεται να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια με τους φίλους σας. Επίσης μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με άτομα από άλλη τοποθεσία. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις, συγκεντρώσεις και άλλες ευχάριστες εκδηλώσεις με συγγενείς. Οι συγκρούσεις και τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, θα επιλυθούν πολύ γρήγορα. Η μέρα φέρνει καλά νέα που σχετίζονται με τα χρήματα. Δεν αποκλείονται ακόμη και κάποια μικρά κέρδη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments