Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [21/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [21/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (21/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (21/11/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας διαμένει στον Τοξότη που κυβερνά, εδώ και έναν χρόνο. Ήταν μια περίοδος με πολλές αλλαγές και προκλήσεις. Ο Δίας φρόντιζε να σας προστατεύει και να σας παράσχει κάθε πληροφορία.

Ο Δίας διανύει τις τελευταίες μέρες του στον Τοξότη. Στις 2 Δεκεμβρίου θα μετοικήσει στον Αιγόκερω, όπου θα συντροφεύσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό το διάστημα θα φροντίσει να σας δώσει τα τελευταία στοιχεία, για όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μέλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην τάξη και την οργάνωση. Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Πολλά βρίσκουν τη θέση τους τώρα, καθώς ο Ερμής γύρισε ξανά ορθόδρομος στον Σκορπιό. Σε αυτό το ζώδιο πέρασε πλέον και ο Άρης. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα σας ευνοεί, για να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας. Η μέρα ενδείκνυται για να χειριστείτε τα πρακτικά θέματά σας. Ο Ήλιος περνά την τελευταία μέρα του στον Σκορπιό. Αύριο θα περάσει στον Αιγόκερω, όπου θα διαμείνει για έναν μήνα. Η ατμόσφαιρα θα αποκτήσει περισσότερη αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Ξεπεράστε την όποια δυσχέρεια με χαμόγελο σήμερα, θα είναι η τελευταία.

Η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για να προχωρήσετε με την εργασία σας στο σπίτι. Αυτή μπορεί να απαιτήσει κάποια μικρά έξοδα ή να σας αποφέρει κάποιο εισόδημα. Η μέρα υποδεικνύει μια ευχάριστη εμπειρία: Θα σχετίζεται με το σπίτι σας ή με έναν συγγενή σας στο ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Η σημερινή είναι καλή ημέρα για θεραπεία, για επίσκεψη σε γιατρό ή αποκατάσταση από κάποια ασθένεια.

Στις καθημερινές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις με μια γυναίκα, ειδικά εάν τα προβλήματα σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, η σχέση σας θα εξελιχθεί όπως περιμένετε.

 Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε διάφορες ευθύνες και δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Οι συζητήσεις με άνδρες θα είναι σημαντικές… Αλλά καλό θα είναι να μην επιβάλλετε τη βούλησή σας και να μην επιμένετε αν το άλλο μέρος δεν συμφωνεί. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για εσάς αλλά σε γενικές γραμμές θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας χωρίς πρόβλημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον σας, πιθανώς λόγω αλλαγών ή νέων περιστάσεων που προέκυψαν. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μην ενεργήσετε συναισθηματικά και να σκέφτεστε πραγματικά τι λέτε και τι κάνετε. Αποφύγετε κόλπα και προσπάθειες χειραγώγησης, καθώς και την επαφή με άτομα που ενεργούν εναντίον σας. Θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στη σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή δέσμευση με ένα παιδί, που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να καθυστερήσετε. Η σημερινή θα είναι σημαντική μέρα για τα σχέδια και την εξέλιξή σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα: Οικογένεια, καριέρα, ερωτική ζωή, επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Είναι πιθανό να προκύψουν περισσότερες συναντήσεις, πιο δυναμική επικοινωνία, ταξίδια και πολλά άλλα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα κάτι θα γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας. Κάτι που μπορεί να είναι πράγμα, είτε μια ελπίδα, μια υπόσχεση, μια σχέση. Η μέρα θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο, οπότε συγκρατήστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας. Στη δουλειά σας, να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με συναδέλφους ή πελάτες. Η σημερινή θα είναι σημαντική μέρα για την επαγγελματική εξέλιξη των ανδρών που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments