Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: Η απάντηση του σε οπαδό του ΠΑΟΚ

Μάριος Σιαμπάνης: Η απάντηση του σε οπαδό του ΠΑΟΚ
Μάριος Σιαμπάνης: Ο νεαρός πορτιέρε απάντησε σε οπαδό του ΠΑΟΚ, που θέλησε να τον... πικάρει.

Μάριος Σιαμπάνης: Στις τάξεις του Ολυμπιακού προσπαθούν να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και το έχουν κάνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, το περασμένο καλοκαίρι κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος είχε μόλις μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός τερματοφύλακας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του ήταν μεγάλο, με τον ίδιο να υπογράφει στους Πειραιώτες.

Μάλιστα το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς με την ομάδα του Πειραιά, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε πως είναι καλύτερα για τον ίδιο να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια. Έτσι ο Σιαμπάνης δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου τοποθετήθηκε στην Κ-23 της αγγλικής ομάδας. Μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει πέντε εμφανίσεις και έχει κερδίσει τους Άγγλους, οι οποίοι μάλιστα θεωρούν ότι θα μπορούσαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν.

Η παρουσία του Σιαμπάνη έχει οδηγήσει τους πάντα μετριοπαθείς Άγγλους να γράφουν πολύ καλά λόγια για εκείνον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βρετανία, ο Σιαμπάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και στη Νότιγχαμ σκέφτονται να κάνουν κινήσεις για να τον κρατήσουν εκεί και την επόμενη σεζόν. Βέβαια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν χάνουν την ευκαιρία να του επιτίθενται στα social media για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Έτσι ένας φίλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης του έγραψε στα social media πως όταν ήταν στον ΠΑΟΚ ήταν ΠΑΟΚάρα και πως στον Ολυμπιακό δεν θα παίξει ποτέ. Η απάντηση του Σιαμπάνη στην ατάκα πως δεν θα αγωνιστεί στους Πειραιώτες ήταν «Θα το δούμε αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments