Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [22/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [22/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (22/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (22/11/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά του έρωτα βρίσκεται στον Τοξότη. Εκεί θα συναντηθεί με τον Δία την Κυριακή, κάτι που θα σας αποδώσει οφέλη. Επίσης, η συνάντηση σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου ετήσιου κύκλου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη από την 1η Νοεμβρίου. Εκείνη έλκει την πολύ θετική ενέργεια αυτού του ζωδίου. Η πλανήτης της αρμονίας θα έχει περάσει στον Αιγόκερω, όταν αναδυθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26 του μήνα. Από εκεί θα σας ενισχύσει να βάλετε τα πάντα σε σειρά.

Ο Ήλιος αρχίζει από σήμερα την ετήσια διαμονή του στον Τοξότη για έναν μήνα. Αυτή θα είμαι μια θετική και αισιόδοξη περίοδος. Την ενισχύει η Σελήνη από τον Ζυγό, που προάγει την ισορροπία και την αρμονία. Όλα αφορούν τις σχέσεις και την οικειότητα, τη συνεργασία και τα «δούναι και λαβείν». Είναι ιδανική στιγμή για αποδοτικές επαφές και συμπράξεις.

Την Παρασκευή θα χρειαστεί να αξιολογήσετε τη δουλειά που έχετε κάνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ένας καινούργιος μήνας πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, κατά τον οποίο θα βιώσετε πολλά σημαντικά γεγονότα για τα οποία θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Η ετοιμότητά σας θα εκφραστεί πρώτα και κύρια με την ολοκλήρωση των βασικών σας καθηκόντων και δεσμεύσεων, που χρειάστηκαν την προσοχή σας τις τελευταίες δέκα ημέρες. Σήμερα μπορεί να έχετε οικονομικές σχέσεις με έναν άντρα. Θα αφορούν ένα έγγραφο, ένα συμβόλαιο, μια αγορά ή πώληση, μια συμφωνία και πολλά άλλα.

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει σημαντικά νέα σχετικά με χρήματα, που θα είναι διαφορετικά για τον καθένα από εσάς. Σε κάποιους από εσάς θα προκαλέσουν χαρά ενώ σε άλλους πανικό και άγχος. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μερικών εκπληκτικών νέων ή εμπειριών που θα αφήσουν το σημάδι τους. Θα επηρεάσουν τα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σήμερα θα επιβεβαιώσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για κάποιο ταξίδι τον επόμενο μήνα. Ίσως θα προκύψει κάποια ενέργεια σχετικά με αυτό το σχέδιο. Θα πρέπει να προσέξετε τη σχέση σας με έναν άνδρα στο ζώδιο του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα και τα προσωπικά του αντικείμενα ή την περιουσία του.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Καλό θα ήταν να μείνετε σπίτι την Παρασκευή. Να αποφύγετε τα ταξίδια, εκτός αν είναι κάτι επείγον ή το απαιτεί η εργασία σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για σας, αλλά δεν πρέπει να πιέζετε γεγονότα και ανθρώπους για να ικανοποιήσετε προσδοκίες ή να εκπληρώσετε επιθυμίες σας. Μια γυναίκα από την οικογένεια ή τον φιλικό σας κύκλο, θα προκαλέσει ενδιαφέρουσες εμπειρίες και συζητήσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αναζητήσετε μια εξήγηση στα λόγια ή τις πράξεις ενός ατόμου, που συναντήσατε ή συζητήσατε μαζί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν ειπώθηκε, ότι δεν υπήρξε ειλικρίνεια ή ότι αποκρύφθηκαν γεγονότα για κάποιο λόγο. Τυχόν προβλήματα μπορεί να σας προκαλέσουν τέτοιου είδους σκέψεις, αλλά μπορεί επίσης να σχετίζονται με τα καθημερινά σας προβλήματα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για το σχεδιασμό σημαντικών δεσμεύσεων για την επόμενη εβδομάδα. Μην παραμελήσετε τις επιθυμίες κάποιου ατόμου στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, ειδικά αν μένει στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Μπορείτε να χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού με έναν γιατρό. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα είναι τεταμένες, ασαφείς ή θα σας ταράξουν συναισθηματικά. Η Παρασκευή θα είναι καλή μέρα για την εργασία σας, οπότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας με ανοησίες.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα προκύψουν κάποια μικροέξοδα ή ένα εισόδημα. Θα ασχοληθείτε γενικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σήμερα θα βάλετε σε προτεραιότητα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να προετοιμαστείτε για ένα σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση για το σαββατοκύριακο. Κάποιες στιγμές που θα αισθανθείτε θλίψη σήμερα, θα οφείλονται σε σκέψεις για άτομα που έχουν αποβιώσει ή βρίσκονται μακριά από εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments