Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [24/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [24/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (24/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (24/11/19).

Κριός

Σήμερα έχετε μόνο το σεξ στο μυαλό σας… Και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να το βάλετε και στο μυαλό του/της συντρόφου σας. Ρίξτε ένα από αυτά τα βλέμματα γεμάτα υποσχέσεις και θα ανταποκριθεί άμεσα.

Ταύρος

Επικεντρωθείτε στο πώς θα αποδεχτείτε το ταίρι σας με όλα του τα ελαττώματα. Οι μικρές του ιδιοτροπίες μπορεί να σας εκνευρίζουν σήμερα, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Με λίγη ανοχή θα πετύχετε πολλά.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να μιλάτε για όσα θέλετε να κάνετε και να ξεκινήσετε να τα πραγματοποιείτε. Αν αναλάβετε δράση σήμερα, θα μπορέσετε να εμπνεύσετε και το ταίρι σας να σας ακολουθήσει. Και αν είστε μαζί μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Καρκίνος

Η εφευρετικότητά σας θα φανεί χρήσιμη σήμερα, όταν θα καταφέρετε να μετατρέψετε μια άσχημη κατάσταση σε κάτι θετικό. Το ταίρι σας ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσετε τα πράγματα.

Λέων

Ένα απλό ζήτημα μπορεί να βγει εκτός έλεγχου σήμερα, αν δεν φανείτε προσεκτικοί. Ακούστε πραγματικά όσα λέει το ταίρι σας και προσπαθήστε να μην αντιδράσετε συναισθηματικά. Κάντε ένα βήμα πίσω για να εμπεδώσετε τι συμβαίνει.

Παρθένος

Μην είστε πολύ αυστηροί στην κρίση σας, ειδικά σε ό,τι αφορά το ταίρι σας. Ακούστε το προσεκτικά και να είστε ανοιχτόμυαλοι σε ό,τι σας λέει, ακόμη και αν οι απόψεις του είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές σας.

Ζυγός

Ό,τι καιρό και αν κάνει έξω, στη σχέση σας το κλίμα είναι ηλιόλουστο και πνέει ούριος άνεμος. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε αυτή την ηρεμία που μοιράζεστε μεταξύ σας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα επιφυλάσσει για εσάς μια πρόκληση, που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι. Ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που δεν αφορά τον/τη σύντροφό σας, θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση. Είστε δυνατή ομάδα.

Τοξότης

Αν έχετε μια τρελή ιδέα αλλά δεν ξέρετε πώς θα αντιδράσει το ταίρι σας, προχωρήστε και δοκιμάστε την όπως και να έχει. Ακόμη και αν αρχικά το ταίρι σας έχει αντιρρήσεις, στο τέλος θα το απολαύσει.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι το ταίρι σας έχει υπερβολικά πολλές απαιτήσεις από εσάς. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην κατάσταση πριν αντιδράσετε. Ίσως απλά να έχει ανάγκη από λίγη υποστήριξη από εσάς.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να λαμβάνετε αντικρουόμενα μηνύματα από το ταίρι σας. Αν με τα λόγια λέει ένα πράγμα και με τις πράξεις του το ακριβώς αντίθετο, θα πρέπει να κάνετε λίγη έρευνα για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Ιχθύες

Έχετε μεγάλα σχέδια για να βελτιώσετε τη ζωή σας αλλά αν το ταίρι σας δεν έχει ζητήσει τη βοήθεια σας, καλό θα ήταν να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Επιζητά από εσάς αγάπη και υποστήριξη όχι κριτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments