Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [24/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [24/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (24/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια, για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (24/11/19).

Κριός

Είστε ένθερμοι υποστηρικτές σε κάτι. Σε τι, μένει να το δούμε. Προσκολληθείτε σε έναν σκοπό και βάλτε όλη σας την ενέργεια για να τον υποστηρίξετε. Στο ερωτικό μέτωπο τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα, οπότε χρειάζεστε κάτι για να σας αποσπάσει την προσοχή μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ταύρος

Αν το υποσχεθήκατε, μην το πείτε. Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε τα μυστικά σας για τον εαυτό σας, ειδικά αν είστε κρυφά ερωτευμένοι με κάποιον/α. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψετε αυτή την πληροφορία δημοσίως.

Δίδυμοι

Αν ένα άτομο, ακόμη και αν είναι το πιο σέξι που έχετε δει στη ζωή σας, προσπαθήσει να ελέγξει τις προσωπικές σας πληροφορίες, βάλτε όρια. Μην βγάλετε το πορτοφόλι σας και αρχίσετε να δείχνετε φωτογραφίες. Μην αφήσετε να δει τις προσωπικές σας επαφές. Ακόμη και αν μοιάζει ακίνδυνο, δεν είναι. Κρατήστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ένα ραντεβού για γεύμα το σαββατοκύριακο – τι πιο υπέροχο από αυτό; Αν προγραμματίζετε κάποιο ραντεβού για σήμερα, κάντε το κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν καταλήξει σε αποτυχία, θα μπορείτε να φύγετε εύκολα. Αλλά αν τα πράγματα εξελιχθούν καλύτερα από ότι περιμένετε, το γεύμα μπορεί να γίνει δείπνο, ποτό ή ακόμη και πρωινό στο κρεβάτι την άλλη μέρα!

Λέων

Οι απαντήσεις στο διαδικτυακό σας προφίλ έρχονται σε τρελούς ρυθμούς. Και ναι είναι δελεαστικό να θέλετε να ορμήσετε με τόσες επιλογές, αλλά καλό θα ήταν να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Προτιμήστε την ποιότητα από την ποσότητα.

Παρθένος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάτε κόντρα στο κατεστημένο σήμερα. Αν οι φίλοι σας τηλεφωνήσουν και έχουν όρεξη για πάρτι, απλά κάντε το. Δεν θα γνωρίσετε κανένα καινούργιο άτομο αν κάθεστε σπίτι μόνοι σας. Ένα σωρό υπέροχοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι περιφέρονται έξω στους δρόμους σήμερα και θα πρέπει να γνωρίσετε έστω και μερικούς από αυτούς.

Ζυγός

Αν δεν έχετε προγραμματίσει τίποτε ενδιαφέρον για το σαββατοκύριακο, σκεφτείτε μήπως κάνετε μια διανυκτέρευση εκτός σπιτιού. Αυτή μπορεί να είναι στο καινούργιο, στυλάτο ξενοδοχείο της πόλης ή σε ένα κάμπινγκ. Πάρτε μαζί και κάποιον/α αδέσμευτο/η φίλο/η.

Σκορπιός

Όλοι γύρω σας είναι τόσο ενοχλητικοί σήμερα. Είτε σας ζητούν πολλές πληροφορίες είτε καταναλώνουν πολύ από το χρόνο σας ή και τα δύο. Κλείστε τηλέφωνα και υπολογιστή και μείνετε απομονωμένοι για λίγες ώρες. Αν πιάνει, μείνετε αποκομμένοι από τον κόσμο για τις υπόλοιπες 24 ώρες.

Τοξότης

Ο θυμός σας έχει προσανατολιστεί σε λάθος άνθρωπο. Κατηγορούσατε αυτό το πρόσωπο για έναν άσχημο χωρισμό που έγινε πριν από πολλά χρόνια. Είχατε όμως σκεφτεί ποτέ αν είχατε κι εσείς κάποιο μερίδιο ευθύνης; Σκεφτείτε το. Δεν θα ησυχάσετε μέσα σας αν δεν αποδεχτείτε έστω και λίγο την ενοχή σας.

Αιγόκερως

Πριν εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο τελευταίο σας φλερτ, καλό θα ήταν να βρείτε χρόνο να μιλήσετε με κάποιο φίλο σας. Μπορεί να είστε τόσο επικεντρωμένοι στις λεπτομέρειες που να σας διαφεύγει η ευρύτερη εικόνα. Κρίνετε αυτό το άτομο σωστά; Αν είναι 35 χρονών και μένει ακόμη με τη μαμά του, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Υδροχόος

Είστε μια ανάσα ανανέωσης – απόλυτα γοητευτικοί και άψογοι σε όλα σας. Αν είχατε σκοπό να πιάσετε κουβέντα με εκείνο το σέξι άτομο, τώρα μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν δείτε ότι είναι μόνο του και βαριέται, αρπάξτε την ευκαιρία και ξεκινήστε μια συζήτηση.

Ιχθύες

Δεν έχετε πρόβλημα αν δεν βρίσκεστε στο επίκεντρο, άρα τώρα είναι πολύ καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε εκείνο το σέξι άτομο. Δεν ξέρετε ότι οι άνθρωποι τρελαίνονται να μιλάνε για τον εαυτό τους; Αρχίστε να κάνετε ερωτήσεις, μέχρι το τέλος της αποψινής βραδιάς θα είναι ξετρελαμένο μαζί σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments