Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Γιατί αρνήθηκε να συμμετέχει σε επίδειξη αποκλειστικά με μαύρα μοντέλα

Ναόμι Κάμπελ: Γιατί αρνήθηκε να συμμετέχει σε επίδειξη αποκλειστικά με μαύρα μοντέλα
Στις 2 Δεκεμβρίου η μαύρη γαζέλλα θα τιμηθεί με το βραβείο "Fashion Icon Award".

Αρνητικά απάντησε στην πρόταση που δέχθηκε η Ναόμι Κάμπελ για να συμμετάσχει σε επίδειξη αποκλειστικά με μαύρα μοντέλα παρά το αστρονομικό χρηματικό ποσό που της προσέφεραν.  Ο λόγος της άρνησής της ήταν γιατί σκοπός της είναι να υπάρχει μια “ισορροπία” στη συμμετοχή όλων στις επιδείξεις μόδας αλλά και γενικότερα στη συγκεκριμένη βιομηχανία. Έτσι ώστε να μην γέρνει η ζυγαριά ούτε υπερ των λευκών μοντέλων ούτε υπέρ των έγχρωμων.

Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό της εφημερίδας «The Guardian» η Βρετανίδα εξήγησε τι ακριβώς εννοεί με τον όρο ισορροπία: «Δεν θα κάνω μια επίδειξη μόδας με αποκλειστικά μαύρα μοντέλα, για παράδειγμα, επειδή θα ήταν υποκριτικό δεδομένου εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζω την ισορροπημένη συμπερίληψη».

Στις 2 Δεκεμβρίου η Ναόμι θα παραλάβει το βραβείο “Fashion Icon Award” στα βραβεία που θα διοργανώσει η βρετανική Vogue στο Royal Albert Hall του Λονδίνου καθώς το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας αναγνωρίζει στέφοντάς την είδωλο τόσο τη συμβολή της στη βιομηχανία όσο και την καριέρα της στο modeling αλλά και τη φιλανθρωπική της δράση.

Η Ναόμι Κάμπελ έχει ιδρύσει την οργάνωση «Fashion for Relief» η οποία συγκεντρώνει χρήματα για ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες συγκυρίες όπως πληγέντες από φυσικές καταστροφές διοργανώνοντας events μόδας στο Λονδίνο, τις Κάννες και τη Νέα Υόρκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments