Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Επανέρχονται οι Τούρκοι για τον μπακ του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Επανέρχονται οι Τούρκοι για τον μπακ του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Ομάδες από την Τουρκία ενδιαφέρονται για τον διεθνή μπακ του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο Έλληνας αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ σχεδόν σε όλη την καριέρα του. Ωστόσο αρκετές χρονιές τις πέρασε σαν δανεικός σε άλλες ομάδες. Μια από αυτές ήταν ο Ατρόμητος. Στο Περιστέρι ο νεαρός μπακ έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του με αποτέλεσμα να κερδίσει την επιστροφή του στον “δικέφαλο του Βορά”. Οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσεις από τότε είναι εντυπωσιακές.

Η πολύ καλή εικόνα του Δημήτρη Γιαννούλη τον έχει βάλει στις λίστες πολλών ομάδων. Το όνομα του έχει παίξει κατά καιρούς στο ρεπορτάζ ομάδων από την Τουρκία. Οι γείτονες παρακολουθούν στενά το πρωτάθλημα μας και έχουνε εντοπίσει πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι μια από αυτές.

Η Φενέρ για Γιαννούλη

Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει ενόψει Ιανουαρίου να ενισχυθεί στη θέση του αριστερού μπακ και σήμερα η Fanatik επαναφέρει το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, για τον οποίο πριν από μια εβδομάδα υπήρχαν ανάλογα δημοσιεύματα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρέσει στους ανθρώπους της Φενέρ, που τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά, ενώ θετική άποψη έχει και ο προπονητής της ομάδας.

Πέραν όμως των δημοσιευμάτων δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από πλευράς Τούρκων για τον Γιαννούλη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 με τον ΠΑΟΚ και έχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία θα πρέπει να καλύψουν οι Τούρκοι αν θέλουν να τον αποκτήσουν.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments