Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Πίστη για νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι – “Μείνετε ανεπηρέαστοι από το κλίμα”

Ιβάν Σαββίδης: Πίστη για νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι – “Μείνετε ανεπηρέαστοι από το κλίμα”
Ιβάν Σαββίδης: Ηρεμία ενόψει ντέρμπι συνέστησε μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τονίζοντας πως ο σύλλογος θα πρέπει να προετοιμαστεί καταλλήλως προκειμένου να αντιμετωπίσει όποιες δυσκολίες στο Φάληρο.

Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναχώρησε σήμερα για το Ροστόφ, ωστόσο πριν το ταξίδι του στα βάθη της Ρωσίας είχε συνομιλίες με αρκετά από τα σημαντικά στελέχη της ΠΑΕ. Όπως διαρρέεται, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη συνέστησε ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή δοκιμάζεται στο Φάληρο αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου, με τον Ιβάν Σαββίδη να τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία όντας εδώ στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον προσεχή του αντίπαλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκρυψε και την επιθυμία η ομάδα του να καταφέρει να φύγει νικήτρια από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, κερδίζοντας το πρώτο “τρίποντο” σε φετινό ντέρμπι. Θυμίζουμε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ μάλιστα (2-2). Αγωνιστικά, ο Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία της ομάδας του, ρίχνοντας βάρος στην τακτική περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκριθούν πλήρως στα καθήκοντά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments