Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κανείς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν με πήρε τηλέφωνο»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κανείς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν με πήρε τηλέφωνο»
Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε το παράπονό του, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Η Αλ Χιλάλ με την καθοδήγηση του Ρουμάνου τεχνικού κατέκτησε το Champions League Ασίας. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία μετά το 1-0 στο Ριάντ, επικράτησε και στην Ιαπωνία της Ουράβα με 2-0 κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο πρόεδρος της Αλ Χιλάλ, μάλιστα, εκτός από το πλουσιοπάροχο πριμ, αποφάσισε να ανταμείψει τον Ρουμάνο προπονητή δωρίζοντας τους από μια ολοκαίνουργια αστραφτερή Φεράρι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα digisport.ro για την κατάκτηση του ασιατικού Champions League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε ότι κανείς από τους διοικούντες του ΠΑΟΚ δεν τον πήρε τηλέφωνο μετά την επιτυχία του με την Αλ Χιλάλ. Μεταξύ άλλων, ο 50χρονος τεχνικός αποκάλυψε ότι πολλοί από τους παίκτες του Δικεφάλου τον πήραν τηλέφωνο για να τον συγχαρούν για τη μεγάλη επιτυχία του με την Αλ Χιλάλ.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε από κανένα μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου. «Κανείς από την ηγεσία του ΠΑΟΚ δεν με πήρε τηλέφωνο γιατί είναι ακόμα θυμωμένοι μαζί μου. Έλαβα πολλές κλήσεις από παίκτες του ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου» δήλωσε ο Λουτσέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments