Πολιτισμός

Τομ Χανκς: Το λάθος του διάσημου ηθοποιού πριν επιχειρήσει ελεύθερη πτώση

Τομ Χανκς: Το λάθος του διάσημου ηθοποιού πριν επιχειρήσει ελεύθερη πτώση
Τομ Χανκς: Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε στην Έλεν ΝτεΤζένερις το «ένα μεγάλο λάθος» που έκανε πριν την πρώτη ελεύθερη πτώση του.

Τομ Χανκς: Στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις εμφανίστηκε ο ηθοποιός Τομ Χανκς και αναφέρθηκε σε «ένα μεγάλο λάθος» που έκανε πριν κάνει για πρώτη φορά ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Όπως είπε ο 63χρονος ηθοποιός ο γιος του ήθελε να κάνει ελεύθερη πτώση για τα 21α γενέθλιά του, οπότε το δίδυμο πριν κάνει την πτώση με τους επαγγελματίες υπέγραψε τα σχετικά χαρτιά.

«Πήγαμε μαζί να κάνουμε ελεύθερη πτώση… πετούσαμε με περίπου 250 μίλια την ώρα… στη συνέχεια άνοιξε το αλεξίπτωτο… και αρχίσαμε να ταλαντευόμαστε» εξήγησε ο Τομ και συνέχισε: «Είχα φάει ένα τεράστιο μπουρίτο για πρωινό, πριν ανέβω στο αεροπλάνο… ήμουν σαν ένα πάνινο κουκλάκι. Τους παρακαλούσα να σταματήσουν: “Σταματήστε. Παρακαλώ σταματήστε”». Όπως παραδέχτηκε ο διάσημος ηθοποιός αν και του άρεσε που έφαγε αυτό το τεράστιο γεύμα τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. «Ήταν ένα καταπληκτικό μπουρίτο», είπε ο Χανκς.

Τομ Χανκς: «Καταδικασμένος» στον ρόλο του καλού

Ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί στην ταινία «A Beautiful Day in the Neighborhood», η οποία αναμένεται να τον οδηγήσει σε ακόμη μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Φρεντ Ρότζερς, ένας ρόλος που του ταιριάζει γάντι.

Είναι η ιστορία του πιο καλοσυνάτου παρουσιαστή παιδικού προγράμματος στην αμερικανική τηλεόραση ενώ το μήνυμα της ταινίας είναι η αποδοχή και η κατανόηση. Και ποιος καλύτερος από τον εθνικό θησαυρό των ΗΠΑ, Τομ Χανκς, που είναι «καταδικασμένος» να παίζει τον good guy.

«Εδώ και καιρό έχω αναγνωρίσει στον εαυτό μου ότι δεν εμπνέω φόβο σε κανέναν», δήλωσε ο Αμερικανός σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Αυτό είναι διαφορετικό από το να είσαι καλός, το καταλαβαίνετε; Θεωρώ πως κρύβω κάτι το μυστήριο. Αλλά δεν είναι αυτό της κακοβουλίας. Αν δεν παίρνω ποτέ αυτούς τους ρόλους είναι γιατί οι κακοί, σε γενικές γραμμές, διακατέχονται σε έναν βαθμό από κάτι κακόβουλο που δεν μπορώ να προσποιηθώ», πρόσθεσε ο 63χρονος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments