Ελλάδα

Εορτές Χριστουγέννων: Αυτές τις μέρες δε θα δουλέψουμε

Εορτές Χριστουγέννων: Αυτές τις μέρες δε θα δουλέψουμε
Εορτές Χριστουγέννων: Η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών ολοένα και πλησιάζει και άπαντες πρέπει να γνωρίζουν ποιες μέρες δεν θα εργαστούν.

Εορτές Χριστουγέννων: Έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές των Χριστουγέννων, με τους περισσότερους εργαζομένους να αναζητούν τις μέρες τις οποίες δεν θα εργαστούν. Οι αργίες πέφτουν μεσοβδόμαδα και όσοι θέλουν να λείψουν εκτός της πόλης τους ή να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως μέσα στις γιορτές Χριστούγεννα 2019 και Πρωτοχρονιά 2020 υπάρχουν τρεις συν μία αργίες. Για κάποιους είναι αρκετές, για κάποιους άλλους όχι, αφού όπως λένε τα σχολεία κλείνουν για δύο εβδομάδες.

Όσοι αποφασίσουν να πάνε κάποια εκδρομή, είτε απλώς θέλουν να μείνουν στο σπίτι και να ξεκουραστούν θα πρέπει να γνωρίζουν πως μέσα στις γιορτές Χριστούγεννα 2019 και Πρωτοχρονιά 2020 υπάρχουν οι εξής επίσης αργίε

  • Ανήμερα Χριστούγεννα : Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019
  • Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019
  • Πρωτοχρονιά: Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020
  • Θεοφάνεια: Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Όλες οι υπόλοιπες ημέρες είναι εργάσιμες. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η 2η ημέρα του νέου έτους, η 2η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί από πολλές εταιρείες και καταστήματα ως ημέρα απογραφής, οπότε για πολλούς εν είναι ακριβώς εργάσιμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments