Ελλάδα

Κατερίνη: “Οι γιατροί γνώριζαν πως η 29χρονη ήταν αλλεργική” – Νέα τροπή στην υπόθεση

Κατερίνη: “Οι γιατροί γνώριζαν πως η 29χρονη ήταν αλλεργική” – Νέα τροπή στην υπόθεση
Κατερίνη: Ανείπωτο πόνο έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος μιας 29χρονης λίγο μετά τη γέννα, με τους συγγενείς της να καταγγέλλουν αμέλεια των γιατρών, καθώς όπως υποστηρίζουν γνώριζαν πως η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική.

Κατερίνη: Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό της 29χρονης στη Κατερίνη, με την άτυχη γυναίκα να φέρνει στον κόσμο το παιδί της και εν συνεχεία να χάνει τη μάχη με τη ζωή έπειτα από χορήγηση φαρμάκου από τους γιατρούς. Οι συγγενείς της 29χρονης βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψουν πως εκείνη έφυγε από τη ζωή την ώρα που όλα κατά τη διάρκεια του τοκετού κύλησαν φυσιολογικά.

Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές, με τους συγγενείς να κατηγορούν τους γιατρούς του νοσοκομείου για άγνοια του βιβλιαρίου υγείας της άτυχης κοπέλας το οποίο ανέφερε την αλλεργία της.  Ο πόνος των συγγενικών της προσώπων είναι τεράστιος, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε καν να πάρει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. «Δεν το είδε το μωρό της καθόλου. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα και δυστυχώς η χαρά μας μετατράπηκε σε θρήνο. Δεν το περίμενε κανείς αυτό» είπαν οι συγγενείς .

«Μεγάλη ατυχία, η κοπέλα περίμενε με λαχτάρα να γεννήσει και να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και πέθανε. Η γυναίκα γέννησε με καισαρική και ήταν μια χαρά. Γνώριζαν οι γιατροί ότι είναι αλλεργική και της έδωσαν μια παραπλήσια αντιβίωση. Για μένα ήταν ένα παιδαριώδες λάθος αυτό που έγινε και της στέρησαν τη ζωή. Έπρεπε οι γιατροί από την πρώτη μέρα να την είχαν μεταφέρει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης» είπε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης κοπέλας σε δηλώσεις στο protothema.gr αποκαλύπτοντας ότι όταν έπαθε το αλλεργικό σοκ στο νοσοκομείο στην Κατερίνη οι γιατροί χρειάστηκε να την επαναφέρουν στη ζωή αρκετές φορές, μέχρι να την μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη.

«Στο νοσοκομείο Κατερίνης, της χορήγησαν μια αντιβίωση που δεν έπρεπε και η κοπέλα άρχισε να λέει: “Δεν αισθάνομαι καλά”. Στη συνέχεια άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα. Φανταστείτε ότι οι γιατροί χρειάστηκε να την επαναφέρουν στη ζωή τρεις με τέσσερις φορές. Και στο διάστημα αυτό δεν οξυγονονόταν ο εγκέφαλός της σωστά. Όταν την μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, είπαν οι γιατροί ότι έπρεπε από την πρώτη κιόλας ημέρα να την είχαν στείλει εκεί. Δυστυχώς ήταν αργά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments