Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Πράσινο φως για τη σειρά – Συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Πράσινο φως για τη σειρά – Συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν
Άγριες Μέλισσες: Η επιτυχημένη σειρά δύσκολα θα σταματούσε φέτος.

Άγριες Μέλισσες: Η επιτυχημένη σειρά για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να σταματήσει και να μην συνεχίσει την νέα τηλεοπτική χρονιά. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν εκτοξευτεί και ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στην κορυφή στην prime time ζώνη. Συγκεκριμένα οι «Άγριες Μέλισσες» κέρδισαν το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ οι ήρωες της σειράς έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε επεισόδιο ξεπερνά το 30% σε τηλεθέαση ενώ βρίσκεται στα κορυφαία προγράμματα κάθε εβδομάδα.

Όπως είχε γίνει γνωστό η σειρά θα ολοκληρωνόταν στα μισά της επόμενης σεζόν, δηλαδή στα τέλη του 2020. Ωστόσο οι ιθύνοντες του καναλιού, όπως αναφέρεται στο newsit.gr αποφάσισαν να ανάψουν το πράσινο φως για επιπλέον επεισόδια. Έτσι οι «Άγριες Μέλισσες» θα κρατήσουν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό για ολόκληρη την επόμενη σεζόν.

Τώρα απομένει να δούμε τις νέες ιδέες των σεναριογράφων προκειμένου να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για καθημερινή σειρά αφού μεταδίδονται τέσσερα επεισόδια κάθε εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να δούμε σεναριακές ανατροπές με τους χαρακτήρες, ενώ θα έχουμε και νέες εισόδους που θα αναστατώσουν το Διαφάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments