Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Στόχος του να γίνει “σημαία” του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Κουρμπέλης: Στόχος του να γίνει “σημαία” του Παναθηναϊκού
Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο Έλληνας μέσος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως στόχο να γίνει η επόμενη σημαία του «Τριφυλλιού».

Δημήτρης Κουρμπέλης: Το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα μέσου ήταν από τα πλέον «φλέγοντα» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει τον αρχηγό του κι έναν εκ των κορυφαίων παικτών στο ρόστερ του. Άλλωστε, και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ανανεώσει και να παραμείνει στο «τριφύλλι», κάτι το οποίο τελικά έγινε. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (27/11) ότι έφτασαν τελικά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα τους μέχρι και το 2023.

Η διαδικασία έτρεξε άμεσα από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για αύξηση των απολαβών του Κουρμπέλη, το συμβόλαιο του οποίου θα ξεπερνά τις 400.000 ευρώ και θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», από τη στιγμή που ο Έλληνας μέσος δεν υπέκυψε στην πίεση του ΠΑΟΚ πριν λίγο καιρό, έβαλε στόχο/φιλοδοξία να γίνει η επόμενη σημαία του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, ο ίδιος ο 26χρονος διεθνής αμυντικός χαφ είχε βαρεθεί αν ακούει για λαγούς και πετραχήλια από τους εκάστοτε ατζέντηδες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Γιάννης Μπουζούκης: Η δυσφορία του που δεν πέρασε απαρατήρητη

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί, μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, ένα από τα πιο βασικά περιουσιακά στοιχεία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αμφότεροι κατά καιρούς έχουν δει τα ονόματά τους να «παίζουν» για συλλόγους εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, ωστόσο για την ώρα το «Τριφύλλι» δεσμεύει το μέλλον τους. Μάλιστα, και οι δύο ποδοσφαιριστές έσπευσαν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με την ομάδα, με τον Γιάννη Μπουζούκη να κάνει την αρχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο νεαρός άσος φέρεται να έχει «στραβώσει» αρκετά το τελευταίο διάστημα λόγω και του συμβολαίου του. Βλέπετε, ο ίδιος ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έσπευσε να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, αν και δεν καλύφθηκε 100% στο οικονομικό κομμάτι, ενώ παράλληλα δεν μπήκε και ρήτρα αγοράς.

Μετά υπήρξε μία σειρά περιστατικών που δεν τηρήθηκαν όπως του ΄χαν υποσχεθεί. Και πλέον το αγωνιστικό του ντεφορμάρισμα. Αποκορύφωση; Η πρόωρη αλλαγή με τον Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Μπουζούκης έβγαλε δυσφορία την ώρα που πήγαινε στον πάγκο και κατά τη διάρκεια της επιστροφής από το Αγρίνιο. Κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από το staff του κόουτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments