Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αγνώριστη – Δείτε πως ήταν στο Λύκειο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αγνώριστη – Δείτε πως ήταν στο Λύκειο
Αγνώριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν την γνωρίζουμε μέσα από το Survivor.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεοράσης και σίγουρα η πιο γυμνασμένη. H 32χρονη παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Έχει την “Rad Polewear” που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα. Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance.

Έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσα από το Survivor άλλαξε καριέρα και πλέον είναι συμπαρουσιάστρια ή πανελίστρια σε διάφορες εκπομπές. Το κορίτσι, που ήταν η θηλυκή εκδοχή του Ντάνου στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι συνηθισμένη στις αλλαγές στη ζωή της και μάρτυρας αυτού είναι μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν της.

Στην φωτογραφία, η οποία χρονολογείται 15 χρόνια πίσω, λίγο πριν η Ευρυδίκη ξεκινήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία, βλέπουμε τη νεαρή παρουσιάστρια και φανατική του pole dancing να ποζάρει χαμογελαστή με παρέα φίλων της.

Η Ευρυδίκη φοράει γυαλιά μυωπίας με έναν μεγάλο κοκκάλινο σκελετό ενώ ακόμα δεν είχε κοσμήσει το σώμα της με μία σειρά από πολύ χαρακτηριστικά έγχρωμα τατού.

View this post on Instagram

There are so many beautiful reasons to be happy • Sneakers: @migato @shooterio

A post shared by EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments