Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Βγαίνει στην αγορά για στόπερ

Ολυμπιακός: Βγαίνει στην αγορά για στόπερ
Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση αμυντικού.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά έχει μεγάλη πληρότητα σε πολλές θέσεις. Ωστόσο πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εντοπίσει ένα κενό στο κέντρο της άμυνας. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει προβληματισμός για τον Γιασίν Μεριά, ενώ ο Σισέ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά ακόμα δεν έχει επιστρέψει στη δράση.

Αυτό έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να φτιάξουν μια λίστα με στόπερ που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο. Οι Μοντεστό και Καρεμπέ έχουν ήδη κάποιες περιπτώσεις στο μυαλό τους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Πάντως, αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για στόπερ αυτό θα γίνει με τη τη μορφή δανεισμού. Ακόμα και αν έχει περάσει στους “32” του Europa League.

Πέδρο Μαρτίνς: Τα είπε με τον Σεμέδο ενόψει του ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να πάρει τη νίκη, η οποία θα τον φέρει μόνο στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και να σπάσει το αήττητο σερί του «Δικεφάλου του Βορρά» που φτάνει τα 46 παιχνίδι. Ο Ρούμπεν Σεμέδο εκτός απροόπτου στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Αβραάμ Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης μίλησε με τον Πορτογάλο στόπερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να εξηγήσει στον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό κάποια πράγματα αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόσο στις επιθετικές και τις αμυντικές στατικές φάσεις, όσο και για τη συνεργασία του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments