Αθλητισμός

Χρήστος Τζόλης: Παίρνει σειρά για συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τζόλης: Παίρνει σειρά για συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ
Χρήστος Τζόλης: Ο επιθετικός της Κ19 εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και ήδη ετοιμάζεται να γίνει σταδιακά μέλος της πρώτης ομάδας και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Χρήστος Τζόλης: Φανταστικές εμφανίσεις πραγματοποιεί φέτος ο 17χρονος επιθετικός της Κ19 του ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος Τζόλης «φορτώνει» συνεχώς με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα οδηγώντας τους μικρούς του «Δικεφάλου του Βορρά» στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League Κ19. Ο νεαρός επιθετικός μετράει 13 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, εντυπωσιάζοντας άπαντες με το ταλέντο του.

Άλλωστε, τα προσόντα του 17χρονου επιθετικού είναι γνωστά στις τάξεις της Τούμπας και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό project, του οποίου τη συνέχεια περιμένουν με ανυπομονησία. Ήδη ο Αμπέλ Φερέιρα παρακολουθεί με ιδιαίτερη θέρμη την εξέλιξη του Τζόλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον για την ομάδα νέων, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς θεωρεί πως και από εκεί μπορεί να ανακαλύψει «διαμαντάκια», που θα μπορούν να σταθούν και στην πρώτη ομάδα.

Οι εμφανίσεις αυτές του Τζόλη σταδιακά τον έχουν φέρει ένα βήμα πριν από την προαγωγή του στην πρώτη ομάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «sportime.gr». Μάλιστα, το ίδιο Μέσο τονίζει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα αργήσει να υπογράψει μαζί του και επαγγελματικό συμβόλαιο σαν αυτά που έχουν οι Γιώργος Κούτσιας και Γιάννης Κωνσταντελιάς, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Φουλ επίθεση με στόχο την κορυφή ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να υπερασπιστεί το αήττητο σερί του, το οποίο μέχρι στιγμής φτάνει τα 46 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ένα σερί που έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο του 2018 και μέχρι το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους κρατά για 637 ημέρες.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη στο Φάληρο, ούτως ώστε να ανεβούν μόνοι πρώτη στην κορυφή της Super League, αλλά και να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή νίκη τους σε ντέρμπι, μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του, ο Αμπέλ Φερέιρα αντιμετωπίζει το σημερινό ματς ως ένα παιχνίδι «όπως όλα τα εκτός έδρας» για την ομάδα του, ενώ σκοπεύει να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη. Στον άξονα θα βρεθούν ο Αουγκούστο και ο Μίσιτς, με τον Λημνιό και τον Βιεϊρίνια στα δύο άκρα. Τέλος, ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί πίσω από τον Σφιντέρσκι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Πέλκας, Εσίτ και Άκπομ, ενώ εκτός έμειναν οι Βέρνμπλουμ και Ζαμπά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments