Lifestyle

ΣΚΑΪ: Το παλεύει για δυνατή μεταγραφή το κανάλι του Φαλήρου

ΣΚΑΪ: Το παλεύει για δυνατή μεταγραφή το κανάλι του Φαλήρου
ΣΚΑΪ: Το κανάλι του Φαλήρου προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

ΣΚΑΪ: Τα τελευταία δυο χρόνια ο σταθμός του Φαλήρου έχει προχωρήσει σε πολλές και δυνατές προθήκες. Ο ΣΚΑΪ θέλει να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο και θέλει να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη προσθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, οι δυο πλευρές φέρονται να έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real Life», οι άνθρωποι στου ΣΚΑΪ πρότειναν στην εντυπωσιακή παρουσιάστρια, να αναλάβει το «Big Brother». Ωστόσο δεν μπορεί να επέλθει ακόμα κάποια συμφωνία καθώς η Κατερίνα Καινούργιου έχει συμβόλαιο με το Open μέχρι το τέλος του χρόνου. Από την πλευρά της η παρουσιάστρια θέλει να συνεχίσει να κάνει την καθημερινή εκπομπή της, αλλά ο ΣΚΑΪ αναμένεται να επιμείνει μέχρι να ακούσει θετική απάντηση.

Κατερίνα Καινούργιου: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα, παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments