Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ως εδώ!»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ως εδώ!»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε οργισμένη ανακοίνωση κατά της 24media.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πριν λίγες ημέρες έγινε μεγάλη κουβέντα με αφορμή μια ανακοίνωση που έβγαλε η 24 media. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού απαίτησε να απολυθεί ένας εργαζόμενος εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχε κάνει και δεν άρεσαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το απόγευμα της Δευτέρας [2/12] ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έβγαλε οργισμένη ανακοίνωση κατά της 24 media. Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού:

«Τα πάντα έχουν ένα όριο. Ο Όμιλος 24Media το ξεπέρασε την Παρασκευή 29/11 κατασυκοφαντώντας με άρθρα του τον Παναθηναϊκό και εμένα προσωπικά χρησιμοποιώντας κατάφωρα ψέματα και κατάπτυστες ύβρεις. Σήμερα- τρεις μέρες μετά- και ενώ όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν την πέρα από κάθε λογική και δεοντολογία συνέχιση της παράνομης, αήθους και πλήρως ατεκμηρίωτης επίθεσης εις βάρος μου μέσω και του ραδιοφώνου αυτού, θεωρώ υποχρέωσή μου να λάβω επίσημη θέση αποκαθιστώντας πλήρως την αλήθεια.

Όσο και να πιστεύω πως υπάρχουν «δημοσιογράφοι» οι οποίοι εμμονικά, μεροληπτικά και με εμπάθεια ασκούν αυτό που θα έπρεπε να είναι λειτούργημα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησα από οποιονδήποτε στον άνω Όμιλο την απομάκρυνση οποιουδήποτε.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθα σε επαφή με οποιονδήποτε αρμόδιο/συνεργάτη/εκπρόσωπο του εν λόγω Ομίλου αιτούμενος να απολυθεί δημοσιογράφος. ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ισχυρισμών των δημοσιευμάτων ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ, άλλως ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Ως εδώ».

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play