Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέα καταγγελία σε FIFA και UEFA

Ολυμπιακός: Νέα καταγγελία σε FIFA και UEFA
Ο Ολυμπιακός θα απευθυνθεί εκ νέου στις δύο ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Σε νέα καταγγελία στα ανώτατα ποδοσφαιρικά όργανα ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συζήτηση μετά το τέλος του αγώνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA-UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, για να του εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία του Ισπανού Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία; Είναι διαιτησία αυτή;», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπικού και συνέχισε: «Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι, εκεί όμως; Εδώ δεν γίνεται τίποτα με αυτά που έχετε κάνει και εσείς. Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό. Είστε ικανοποιημένοι; Κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και ακούμε μόνο ανοησίες. Το αφήνετε να γίνεται, δεν σέβεστε το προϊόν».

Όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει άπραγοι μετά τη χθεσινή διαιτησία στο ντέρμπι κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς κάνουν λόγο για «καραμπινάτη» αλλοίωση αποτελέσματος. Μάλιστα, αναμένεται να απευθυνθούν ξανά στις δύο ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες, λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες που έγιναν και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments