Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Διαδικτυακή κόντρα Γιώργου Σαββίδη και Κώστα Καραπαπά [pics]

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Διαδικτυακή κόντρα Γιώργου Σαββίδη και Κώστα Καραπαπά [pics]
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, δημοσίευσε ένα βίντεο από την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, δίπλα-δίπλα με την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πριν από λίγους μήνες. Ο ίδιος θέλησε να συγκρίνει τις δύο αφίξεις, για το ποια ομάδα από τις δύο εμποδίστηκε και ποια έχει παράπονα από την υποδοχή. Μάλιστα, ο Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε το συγκεκριμένο βίντεο με τη φράση: «Για πείτε μας λίγο, ποιοι εμποδίζονται και ποιοι περνάνε άνετα;».

Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά. Με δική του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε πως «περνάμε και θα περνάμε πάντα γιατί έχουμε κάκαλα». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Σαββίδης δεν συνόδευσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όπως ανέφερε η Livesport, επρόκειτο για μια απόφαση που πάρθηκε οικογενειακώς, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε να προκαλέσει ένταση η παρουσία του γιου του στο φαληρικό γήπεδο και να «δυναμιτίσει» το κλίμα πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα προσθέτει πως υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι τον… περίμεναν μετά τα όσα είχαν προηγηθεί και έτσι αποφασίστηκε να μην κατέβει στο Φάληρο. Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης δεν ήταν καν στην Ελλάδα, αφού είχε μείνει στο Ροστόφ μαζί με τον πατέρα του και τη σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments