Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στις αγορές για στόπερ

Ολυμπιακός: Στις αγορές για στόπερ
Ολυμπιακός: Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντεστό κινητοποιούνται άμεσα προκειμένου να φέρουν ενισχύσεις στην αμυντική γραμμή των "Ερυθρόλευκων", μιας και οι υπάρχουσες λύσεις όπως αποδεικνύεται δεν είναι επαρκείς για να καλύψουν σωστά τα μετόπισθεν.

Ολυμπιακός: Τα αλλεπάλληλα αμυντικά λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έχουν επιφέρει γκρίνια στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο”. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να διαχειριστεί το ρόστερ του γνωρίζοντας πως στην άμυνα πονάει εδώ και αρκετό καιρό. Οι λύσεις είναι περιορισμένες με τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει από τη διοίκηση να πράξει τα δέοντα και να ενισχύσει την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime.gr, Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκονται σε εγρήγορση βάζοντας μπροστά όλες τους τις γνωριμίες που θα τους φέρουν κοντά σε υποψήφιους στόχους για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Τα σοβαρά λάθη του Μεριά που πολλάκις έχουν στοιχίσει βαθμούς, ο 35αρης Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο μόνιμα παροπλισμένος τραυματίας Σισέ αναγκάζουν τους “Ερυθρόλευκους” να ανοίξουν το μεταγραφικό παράθυρο και να φέρει στις τάξεις της ομάδας τον εκλεκτό για παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι δύο Γάλλοι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας έχουν δημιουργήσει ήδη μια λίστα με πιθανούς στόχους, τους οποίους θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να προσεγγίσει. Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αναζητούν λύση ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά, ο οποίος θα είναι έτοιμος να μπει άμεσα στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή. Όλα αυτά θα πάρουν… μπροστά μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θέλει μονάχα νίκη επί των Σέρβων προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments