Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Έλληνας επιθετικός μετά από απουσία μεγαλύτερη των έξι μηνών επιστρέφει στη δράση μπαίνοντας σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και παράλληλα στη διάθεση του προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς για τα προσεχή παιχνίδια.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Χιαστός ήταν και πάει για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πλέον αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός μάχης περίπου έξι μήνες επιστρέφοντας στη δράση. Ο 32χρονος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε εντατικές ατομικές προπονήσεις ολοκληρώνοντας το κομμάτι της αποκατάστασης και ενδυνάμωσης του ποδιού του μετά τη ρήξη χιαστών που τον ταλαιπωρούσε.

Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται πλέον στη διάθεση του προπονητή των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο μάλιστα να σκέφτεται σοβαρά να ενσωματώσει τον παίκτη στην αποστολή της ομάδας για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο 23χρονος επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας ξεπεράσει πλήρως και το ψυχολογικό κομμάτι που του απέφερε ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν κανονικά το βαρύ τους πρόγραμμα, καθώς μετά τις μάχες με Τότεναμ και ΠΑΟΚ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ακολούθως η κρίσιμη συνάντηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο εκεί όπου θα κρίνει και το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο την νίκη απέναντι στους Σέρβους, καθώς με άλλο αποτέλεσμα πέρα από αυτό αυτομάτως θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη. Ο Πέδρο Μαρτίνς με την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κερδίζει ακόμη έναν αξιόπιστο επιθετικό στο ροτέισον. Είναι σαφές πως ο 32χρονος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους. Με τον Παναιτωλικό όμως…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments