Αθλητισμός

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Επιστρέφει στους πάγκους ο έμπειρος τεχνικός

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Επιστρέφει στους πάγκους ο έμπειρος τεχνικός
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Ο πολύπειρος τεχνικός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στους πάγκους στα 71 του χρόνια.

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Ο έμπειρος τεχνικός έχει μείνει μακριά από τους πάγκους τα τελευταία χρόνια. Είχε μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου έχοντας ρόλο εκτελεστικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Ωστόσο πλέον έχει απεμπλακεί από κάθε θεσμικό ρόλο με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. Αυτό του δίνει την ελευθερία να κάνει την επόμενη κίνηση του. Παρά τα 71 του χρόνια ο Μπάγεβιτς δεν σκέφτεται στην συνταξιοδότηση.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές φήμες για το ενδεχόμενο επιστροφής του έμπειρου κόουτς στους πάγκους. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Βοσνία τον ήθελαν να είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ο ίδιος ο Μπάγεβιτς είχε ενημερώσει ότι υπάρχουν κάποιες επαφές και είχε προαναγγέλλει ταξίδι στη Βοσνία.

Βγήκε είδηση από σπόντα

Εκτός από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, υποψήφιος για τον πάγκο της Βοσνίας ήταν και ο Σάφετ Σούσιτς ο οποίος τόνισε ότι δεν του έγινε κάποια σοβαρή πρόταση από την ομοσπονδία και αποκάλυψε ότι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα αναλάβει την Εθνική ομάδα.

«Δεν υπήρχε σοβαρή επικοινωνία για να αναλάβω την εθνική Βοσνίας. Πιστεύω πως ήδη βρήκε την λύση η ομοσπονδία. Βλέπω πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός» ανέφερε ο Σάφετ Σούσιτς. Η απόφαση, αναμένεται πάντως να ληφθεί στις 12 Δεκεμβρίου, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της βοσνιακής ομοσπονδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments